Care este starea de sănătate a actorului Jeremy Renner după accidentul casnic cu plugul de zăpadă?

Evangeline Lilly l-a vizitat pe prietenul și colegul de platou Jeremy Renner, în timp ce acesta se recuperează după gravul accident cu plugul de zăpadă.

Actrița, în vârstă de 43 de ani, a declarat că a fost acasă la Jeremy Renner ” și a văzut cum se descurcă acesta în perioada recuperării, împărtășind că are un moral ridicat.

„Era într-un scaun cu rotile. Și când am făcut acel film, The Hurt Locker din 2008, era atât de tânăr și plin de vervă, iar eu îmi amintesc că am fost atât de impresionată de el. Ceea ce este atât de ironic este că la acel moment eram ca un fel de ‘cameo’ la un anumit nivel, pentru că jucam în Lost, și mă întrebam: ‘Cine este acest copil?”, a spus ea.

Acum, a completat actrița, Renner, 52 de ani, este o „legendă”. Ea a remarcat cât de „incredibil de curajos și puternic” este.

„Și-a revenit incredibil. Am intrat în casa lui și m-am ales cu pielea de găină, pentru că am întrebat: ‘De ce ești în mișcare? Ce se întâmplă?`. Mă așteptam să stau la căpătâiul lui și să-l țin de mână în timp ce el gemea și gemea de durere și nu era în stare să se miște. El se plimba fiind în scaunul cu rotile, râdea cu prietenii lui. Este un miracol, un adevărat miracol. E făcut din ceva foarte dur, tipul ăsta. Întotdeauna ai putut vedea asta la el. Se recuperează incredibil”, a mai spus actrița, potrivit People.

Jeremy Renner, care joacă în prezent în serialul The Mayor of Kingstown, a împărtășit mai multe informații cu fanii de când s-a întors acasă și a început terapia fizică.

„Antrenamentele de dimineață, rezoluțiile s-au schimbat toate în acest an nou special …. Tragedia a schimbat întreaga familie și toată lumea s-a concentrat rapid în unirea iubirii acționabile. Vreau să mulțumesc TUTUROR pentru mesajele și grija lor pentru familia mea și pentru mine …. Multă dragoste și apreciere pentru voi toți. Aceste peste 30 de oase rupte se vor vindeca, vor deveni mai puternice, la fel cum se adâncește dragostea și legătura cu familia și prietenii. Dragoste și binecuvântări pentru voi toți”, a scris actorul pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete