Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară self-made din lume, hărțuită în propria locuință. Un bărbat a escaladat una dintre porțile proprietății sale

Vedeta de reality-show Kylie Jenner (22 de ani) a solicitat un ordin de restricție după ce un bărbat a escaladat una dintre porțile proprietății sale și a bătut „agresiv” la ușa din față.

Kylie Jenner a mărturisit că a fost afectată emoțional de incidentul petrecut marți, 29 octombrie, și că a început să se teamă pentru siguranța sa, relatează Agerpres, citat de Știrile Pro TV.

Kylie Jenner, hărțuită în propria locuință. Un bărbat a escaladat una dintre porțile proprietății sale

Bărbatul a reușit să ajungă la casa acesteia din Calabasas, în apropiere de Los Angeles, California, și a bătut insistent la ușă.

Confruntat cu agenții de pază de la reședința vedetei, intrusul ar fi declarat că se afla acolo pentru a vorbi cu Jenner. Ulterior, bărbatul a fost escortat în afara proprietății.

În documentele oficiale, Jenner a precizat că nu are „nicio relație” cu bărbatul și că nu s-a întâlnit și nici nu a comunicat cu el.

„Nu există absolut niciun motiv pentru ca acesta să mă contacteze sau să vină la mine acasă”, a declarat ea, potrivit sursei menționate anterior.

Deși nu este clar dacă fiica acesteia, Stormi Webster, în vârstă de un an, era acasă în momentul incidentului, Jenner a precizat: „Am un copil mic și mă tem pentru siguranța sa”.

Vedetei i s-a acordat un ordin de restricție temporară în virtutea căruia bărbatul acuzat trebuie să păstreze o distanță de cel puțin 100 de metri de ea.

La doar 21 de ani, Kylie Jenner a devenit cea mai miliardară self-made din lume

Anul trecut, la vârsta de doar 21 de ani, Kylie Jenner a devenit cea mai tânără miliardară self-made din lume, cumulând, datorită profiturilor obținute de compania sa de cosmetice, Kylie Cosmetics, un miliard de dolari.

A atins această performanță cu doi ani înaintea fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, care a devenit miliardar la 23 de ani.

„Nu m-am așteptat la nimic. Nu am prevăzut viitorul. Dar recunoașterea se simte bine. Este o bătaie plăcută pe umăr că am făcut o treabă bună”, a declarat Kylie, potrivit Forbes.

Foto: Instagram

Citește și: 

Amal Clooney, moment stânjenitor. A fost la un pas să pice pe stradă. Cum a fost fotografiată?

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete