Kirstie Alley l-a iubit mereu pe John Travolta: „Cea mai mare dragoste din viața mea”

Kirstie Alley, care a murit luni, 5 decembrie, la vârsta de 71 de ani, a jucat alături de John Travolta în „Uite cine vorbește” din 1989 și în două continuări.

Kirstie Alley a declarat înainte de a muri că John Travolta a fost dragostea vieții ei.

Actrița, care a murit luni, la vârsta de 71 de ani, după un diagnostic recent de cancer, a jucat alături de Travolta în filmul „Uite cine vorbește' din 1989, plus două continuări: „Uite cine cu cine vorbește' (1990) și „Uite cine vorbește acum' (1993).

„L-am iubit, încă îl iubesc. Dacă nu aș fi fost căsătorită, m-aș fi dus și m-aș fi căsătorit cu el și m-aș fi urcat într-un avion, pentru că el are propriul lui avion”, a spus ea la vremea respectivă, scrie People.

Pasiunea ei pentru actor s-a dezvoltat după ce au jucat împreună în filmele “Uite cine vorbește”, în care Alley și Travolta, în vârstă de 68 de ani, joacă rolurile îndrăgostiților James și Mollie Ubriacco (născută Jensen), care se întâlnesc din întâmplare când Mollie sare într-un taxi după ce intră în travaliu.

Mollie plănuiește să-și crească fiul ca mamă singură, deoarece a aflat recent că bărbatul cu care a conceput copilul nu intenționează să rămână cu ea. Dar ea și șoferul de taxi, James, interpretat de Travolta, ajung să se îndrăgostească și să își crească împreună familia (care în cele din urmă o include și pe fiica Julie). Filmele relatează suișurile și coborâșurile celor doi, iar primul include chiar o scenă în care James, care se întâmplă să fie și pilot, la fel ca Travolta, o ia pe Mollie cu avionul său.

Iar în viața reală, Alley i-a spus lui Howard Stern în 2013 că nu a simțit niciodată pentru cineva ceea ce a simțit pentru Travolta, explicând că sentimentele au fost reciproce. Dar, în ciuda faptului că Travolta ar fi simțit același lucru, nu au trecut la fapte, deoarece Alley era căsătorită cu Parker Stevenson la acea vreme. (Cei doi au divorțat în 1997, în timp ce Travolta s-a căsătorit în 1991 cu Kelly Preston, care a murit de cancer la sân în 2020).

„Mi-a luat ani de zile să nu-l privesc pe John ca pe un interes romantic”, a spus ea, adăugând că el a fost cea mai mare dragoste din viața ei.

În septembrie 2018, Alley a intrat în mai multe detalii despre modul în care s-a îndrăgostit de colegul ei de platou la sfârșitul anilor ’80, spunând în cadrul podcastului Dan Wootton Interview că a nu se culca cu Travolta a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-a făcut vreodată, mai scrie sursa mai sus citată.

„A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, pentru că eram îndrăgostită nebunește de el, ne distram și eram amuzanți împreună. Nu a fost o relație sexuală, pentru că nu am de gând să-mi înșel soțul. Dar cred că există lucruri mult mai rele decât relațiile sexuale, decât să înșeli pe cineva în acest fel. Consider că ceea ce am făcut eu este chiar mai rău pentru că, de fapt, mi-am permis să mă îndrăgostesc de el și să rămân îndrăgostită de el pentru mult timp”, a spus actrița.

Alley a continuat să recunoască faptul că a continuat să flirteze cu superstarul Grease chiar și după ce acesta s-a căsătorit cu Preston în 1991, asta până când Preston însăși a pus capăt acestei relații.

„Kelly a venit la mine, iar ei erau căsătoriți pe atunci, și m-a întrebat: de ce flirtezi cu soțul meu?. Și atunci a fost un fel de moment în care a trebuit să iau o decizie și cam asta a fost sfârșitul”, a spus Alley.

În cele din urmă, Alley, care are doi copii cu Stevenson, fiul True Parker și fiica Lillie Parker, s-a bucurat că cei doi nu au trecut niciodată la fapte.

„Eu și John ne-am fi devorat unul pe celălalt, pentru că eu și John semănăm foarte mult”, a mai spus actrița din Veronica’s Closet.

Alley a murit după o scurtă bătălie cu cancerul, au anunțat luni seară copiii ei pe pagina ei de Instagram.

În declarația prin care i-au anunțat decesul, True și Lillie au început: “Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de cei mai apropiați membri ai familiei sale și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, pe atât de uimitoare a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.”

Reacționând la pierderea suferită, Travolta a împărtășit o fotografie uimitoare cu Alley și a adăugat o alta în care cei doi își zâmbesc unul altuia.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a spus el despre regretata actriță.

Travolta a distribuit, de asemenea, un clip în care el și Kristie Alley interpretează “The Dance of Love” în Look Who’s Talking Now pe Instagram Story.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete