Cine e Sonja. Artista trăiește tot ce cântă: „Sper ca oamenii să se regăsească în muzica mea”

 

Este deja la a patra piesă lansată și își dorește să cucerească topurile muzicale din România. Este vorba despre Sonja, o tânără artistă care dezvăluie că simte și trăiește tot ce cântă. 

sonja la marius moga (5)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Sonja a lansat acum piesa „Runaway, o melodie în limba engleză cu un mesaj puternic legat de relațiile toxice. Creația este una pop cu influențe dance, iar producția piesei a fost făcută de Mark Azekko în studiourile DeMoga Music. Mesajul e unul puternic, ce are în prim plan doi îndrăgostiți. Dragostea ei este descrisă de elementul focului, iar a lui de apă.

Pentru artistă piesa are o semnificație aparte, ea însăși contribuind la scrierea versurilor, simțind și trăind ceea ce a transmis. „Doresc să mă implic în toate planurile muzicale , să-mi transmit sentimentele și trăirile, în așa fel încât oamenii să se regăsească în muzică mea. Cred în autenticitatea momentelor și în expresivitatea vulnerabilității. Cu toții am trecut la un moment dat printr-o relație toxică și într-un final am reușit sã ieșim, cam despre asta este nouă piesă, despre pasărea Phoenix din noi.', a declarat ea.

Sonja este o artistă nouă, cu un timbru vocal aparte, un newcommer fresh, care a lansat deja a patra sa piesă. Prima ei melodie a fost o colaborare cu Andrei Vitan, Raluka și Ana Baniciu, iar celelalte două piese au fost în colaborare cu Global Records, este vorba despre „Indigo' și „Panama'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete