Kira Hagi, dezvăluiri despre momentul în care s-a decis să devină actriță. Ce a spus Gheorghe Hagi?

Kira Hagi nu mai este doar fiica celebrului Gheorghe Hagi, este și o actriță în plină ascensiune pe scena teatrului românesc. Tânăra a studiat foarte mult în America, însă s-a întors în țara sa natală, iar acum iubitorii de artă o pot vedea implicată în numeroase proiecte care au legătură cu acest domeniu, dar și pe scena Teatrului Notarra.

Recent, Kira Hagi a mărturisit pentru corinacaragea.ro faptul că și-a dorit foarte mult să devină actriță, deși marele fotbalist al României ar fi vrut să aleagă și ea o carieră în sport, mai exact în tenis. Tânăra actriță a dezvăluit că tatăl său este extrem de meticulos și își notează într-un carnețel absolut orice, inclusiv alegerile copiilor lui.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un ragaz de două săptămâni să mă decid', a declarat Kira pentru corinacaragea.ro, scrie ziareonline.ro.

Cât despre mama sa, fiica lui Gheorghe Hagi nu vorbește foarte mult, deoarece Marilenei nu i-a plăcut să fie în centrul atenției și în lumina reflectoarelor așa cum au ales ei. Însă aceasta este stâlpul lor, punctul de susținere al fiecăruia dintre ei. Marilena este mamă și soție devotată care a stat în spatele membrilor familiei ei pentru a-i susține necondiționat în toate alegerile lor.

„Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi', a mai povestit fiica lui Gheorghe Hagi.

Kira Hagi a povestit în urmă cu ceva timp la „Marius Tucă Show' faptul că Radu Beligan a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru actorie.

„Când eram foarte mică, bunicii din partea mamei mele ne duceau pe mine și pe Ianis la spectacole de teatru și de circ. Atunci a fost pentru prima dată când am simțit că aș vrea să joc pe scenă. La vârsta de 12 ani am văzut piesa Mincinosul cu dl Radu Beligan și, când l-am văzut pe dânsul pe scenă, am zis uite, asta vreau să fac!. Și astfel, mi-am urmat visul și mi-am pus toată pasiunea în această meserie', a declarat Kira Hagi la Aleph News.

Acum, tânăra în vârstă de 25 de ani, susține că ar juca orice rol cu condiția să nu-i fie încălcate principiile.

„Aș slăbi, m-aș tunde zero sau ce ar fi nevoie, dar fără să îmi afecteteze sănătatea și principiile. Depinde mult de poveste. Sunt în același timp un actor la început de drum, nu cred că trebuie să am aroganța să refuz, însă nici nu accept orice dacă nu este în concordanță cu principiile mele', a mai spus Kira Hagi în interviul pentru corinacaragea.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete