Toni Iuruc, ghinion în dragoste. Motivele celor două divorțuri sunt uluitoare

Simona Halep își va întemeia în curând o familie cu omul de afaceri Toni Iuruc. Iubirea dintre ei este la cote maxime, însă până acum milionarul nu a avut noroc în căsnicii.

Toni Iuruc este cu 13 ani mai mare decât Simona Halep. Vârsta nu ar fi o problemă neapărat, însă părinții campionei sunt un pic temători din cauza mariajelor eșuate ale ginerelui. Afaceristul a fost de două ori căsătorit.

Una dintre iubirile lui Toni Iuruc a fost Alina, un model de succes căruia îi plăcea să piardă nopțile în cluburi de lux. Ea ieșea des în astfel de locuri, consuma alcool și petrecea serile alături de tineri plini de bani. Printr-o întâmplare nefericită, omul de afaceri a aflat că tânăra l-a înșelat și astfel a pus capăt căsniciei.

Simona HalepSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Următoarea relație pe care a avut-o partenerul Simonei a fost cu Liana. Relația lor a durat doi ani. S-au căsătorit într-un cadru de vis, însă basmul s-a terminat la nici un an. Și de data aceasta motivul a fost infidelitatea tinerei soții, deși aceasta era însărcinată în cinci luni. Toni Iuruc susține că bebelușul ar fi al altui bărbat.

A urmat o perioadă extrem de grea pentru afacerist, trecând printr-o depresie severă. Statutul său profesional și prezența impecabilă i-ar fi putut aduce multe partenere, însă Toni Iuruc nu a dat curs niciuneia până când a întâlnit-o pe Simona Halep. De data aceasta, el speră ca relația să dureze și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.

În dimineața cununiei religioase, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, semn că este foarte încrezătoare în ceea ce privește pasul uriaș pe care îl va face.

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta', a scris fostul lider mondial în tenisul feminin pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete