Khloe Kardashian și Tristan Thompson vor deveni părinți cu ajutorul unei mame surogat! Ce sex are bebelușul

Page Six scrie că vedeta internațională Khloe Kardashian și partenerul ei, Tristan Thompson, vor deveni părinți cu ajutorul unei mame surogat. Sexul bebelușul a fost dezvăluit, cei doi vor avea un băiețel.

„Khloe a vrut dintotdeauna un frățior pentru True și a decis să facă asta, având parte de tot ajutorul familiei sale', au spus unele surse pentru Page Six.

„Putem confirma că True va avea o rudă care a fost concepută în luna noiembrie', a mai adăugat un apropiat al vedetelor pentru aceeași publicație.

Khloe Kardashian, 38 de ani, și Tristan Thompson, 31 de ani, nu s-au împăcat. Ei nu mai formează un cuplu de ceva vreme și se pare că nu și-ar mai fi vorbit din luna decembrie a anului trecut. „Khloe e incredibil de împlinită acum, moment în care toată atenția ei se îndreaptă către familie', spun apropiații ei.

Se pare că bărbatul ar fi fost infidel. Chiar când Khloe Kardashian a aflat că bărbatul o înșală, ei deja făceau planuri pentru al doilea copil. Au trecut printr-un moment delicat, dar vedeta nu a renunțat la ideea de a avea al doilea copil.

„Copilul a fost conceput cu ajutorul unei mame surogat înainte ca Khloe și publicul să afle că Tristan va deveni tată cu altcineva', au mai spus aceleași surse.

khloe-kardashian-si-tristan-copil-mama-surogat-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Khloe Kardashian o are pe fetița True din relația cu Tristan Thompson și se pare că în curând vor deveni părinții unui băiețel. El mai are un copil, pe Prince, care are 5 ani, dintr-o relație anterioară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete