Detalii din culisele angajării lui Theo Rose la „Vocea României”. Cum a ajutat-o Smiley: „Am purtat discuții cu producătorii…”

Theo Rose va apărea în cel mai nou sezon „Vocea României'. Ea va avea rolul de jurat și va face echipă cu Smiley. Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața a povestit cum a luat castingul, dar și ce rol important a jucat cântărețul în această poveste.

Theo Rose nu credea că e pregătită pentru acest proiect de televiziune. „Eu nu cred că mi-am dorit așa de mult proiectul ăsta și când am fost întrebată înainte dacă mi-ar plăcea. Eram într-un podcast, la Horia Brenciu, el mi-a pus întrebarea asta: Dacă ai primi propunerea să devii antrenor în juriul «Vocea României»? Am zis că aș refuza, pentru că am zis că e mult prea devreme ca eu să fac chestia asta, cred că nu e momentul potrivit, cred că mai am multe de demonstrat ca să ajung să ocup un loc în juriul de la «Vocea României». Astea au fost cuvintele mele.

Am fost chemată la casting, eu nu am probleme, la castinguri mă duc, le încerc pe toate și de undeva sare iepurele. M-am dus la castinguri, apoi am purtat discuții cu producătorii și eu le-am spus: Băi, eu singură nu aș veni, să ocup acolo un scaun, nu simt că e momentul pentru mine, nu o să am probabil credibilitate în fața concurenților pentru că sunt nouă, sunt mică, știu exact ce am de oferit. Eu am studiat, sunt un om care are noțiuni muzicale și tehnice, dar îmi e frică că nu vor avea încredere în mine, adică eu cred că mai am de demonstrat niște lucruri ca să pot să-i fac pe concurenți să aibă încredere în mine.

theo-rose-si-smiley-vocea-romaniei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt datoare să spun da și vedem încotro ne duce viața'

Atunci, Smiley a zis: Ia stați așa! Hai cu mine pe scaun la «Vocea României»! Hai să îți arăt eu cum se face, că trebuie să ai încredere în tine, în chestia asta pentru că avem de învățat de la absolut oricine și tu ești una dintre vocile importante ale generației tale și chiar ar avea ce să învețe. Doar nu te chemau oamenii ăștia la casting pentru că ești nimic. Dacă ai luat castingul ăsta, înseamnă că ești potrivită pentru a fi în juriul de la «Vocea României».

Am zis: Bine, hai să încercăm și pe asta. Până la urmă eu sunt datoare să spun da și vedem încotro ne duce viața, că deja nu mai înțeleg mare lucru din ea. Nu mai am timp pentru viața personală, așa că viața mea personală e total îmbinată cu cea profesională', a spus artista.

Theo Rose a jurat la „Vocea României', e actriță în serialul „Clanul' și e foarte ocupată cu cântările. În fiecare weekend merge la nunți, la botezuri, acolo unde spune că se distrează. Theo Rose are acum 24 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete