Kelly Clarkson, traume adânci după divorț: „Eram distrusă, pe jos”

Superba cântăreață Kelly Clarkson, în vârstă de 41 de ani, nu-și dorește o nouă poveste de dragoste după un divorț dificil. Vedeta susține că „vrea să se bucure de viața de burlac și de toate libertățile care vin odată cu ea”. Mai mult decât atât, susține că a fi singură acum pare a fi o binecuvântare.

A stony faced Kelly Clarkson puts her divorce and custody drama aside as she heads to an afternoon meeting holding a coffee mug which carried the logo of her popular TV talk show.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

La începutul anilor 2000, Kelly Clarkson a devenit un nume cunoscut în toată lumea după ce a câștigat primul sezon al concursului American Idol. Cu un deceniu înainte, ea a ajuns să se căsătorească cu un manager de talente, Brandon Blackstock. Păreau o pereche perfectă, dar, din senin, ea a cerut divorțul în iunie 2020, după aproape 7 ani de căsnicie, declarând că unele “diferențe ireconciliabile” au distrus relația.

Kelly Clarkson a crescut într-o familie divorțată, așa că vedeta înțelege prin ce trec propriii ei copii. Potrivit Bright Side, ea recunoaște că este o povară semnificativă pe care trebuie să o poarte: „Stăteam acolo și îmi spuneam: ‘Și eu provin dintr-o familie divorțată’. Am înțeles. E nasol. O să rezolvăm problema. Și voi sunteți iubiți de amândoi’. Cred că trebuie să comunic cu ei și să nu îi tratez ca pe adulți, pentru că nu sunt, dar nici să îi tratez ca pe copii mici. Nu sunt sentimente mici. Sunt sentimente uriașe și sunt emoții uriașe”.

Cântăreața s-a destăinuit și despre conversațiile de suflet pe care le are cu copiii ei: „Îmi întreb copiii în fiecare seară, când ne îmbrățișăm, ‘Ești fericit? Și dacă nu sunteți, ce v-ar putea face mai fericiți?”. De multe ori spun: ‘Știi, sunt foarte trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă'”.

Într-o conversație despre căsătorie, Kelly Clarkson a spus că “nici măcar nu-și poate imagina să o facă din nou”. Gwyneth Paltrow a încercat să o înveselească pe cântăreață spunându-i: “O vei avea din nou, Kelly. Este nevoie doar de timp”, dar vedeta a replicat: “Îmi place să mă întâlnesc cu mine! Așa că, de fapt, nu îl caut”. Vedeta mai dezvăluie: „Eram distrusă, pe jos, plângând, pentru că asta e o pierdere”.

După cum mai scrie sursa citată anterior, vedeta recunoaște importanța de a-și lua timp pentru ea însăși: “Este unul dintre acele lucruri la care nu te așteptai, dar, în același timp, am avut deja oameni care mi-au spus: “Anunță-mă când vrei să te întâlnești cu cineva”. Este ca și cum, știi ce, nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Chiar mă bucur de munca mea, de copiii mei, de creativitatea mea. Uneori am fost sufocată în relații'.

În același timp, Kelly recunoaște că este încă deschisă la dragoste: “Poate în viitor, nu se știe niciodată. Știu că nu mă voi căsători din nou. Dar vreau să spun că nu se știe niciodată despre dragoste. Este unul dintre acele lucruri pentru care suntem proiectați – mai ales de unde vin eu – să avem nevoie de asta. Iar eu nu am această nevoie.”

În 2018, Kelly a reușit să slăbească spectaculos dând jos aproape 20 de kilograme. Însă, în urma stresului provocat de divorț și de probleme legate de custodia copiilor, aceasta se pare că a pus înapoi kilogramele date jos. Cu toate acestea, artista pare foarte fericită acum.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete