Katy Perry, adevărul despre fostul soț Russell Brand legat de acuzațiile de abuz sexual

Katy Perry pare să fi făcut aluzie la secretele lui Russell Brand cu ani înainte ca acuzațiile de abuz sexual să iasă la iveală.

Într-un interviu acordat în 2013 revistei Vogue, care a reapărut pe fondul acuzațiilor în curs de desfășurare împotriva lui Brand, cântăreața din “Firework” a vorbit despre fostul ei soț ” autoritar” și despre căsnicia lor “cu adevărat dureroasă”.

Katy Perry, în vârstă de 38 de ani, a declarat publicației că era “îndrăgostită” de Brand, în vârstă de 48 de ani, atunci când s-a căsătorit cu el în India, pe 23 octombrie 2010. Cu toate acestea, cei doi au divorțat doar 14 luni mai târziu, după ce ea a primit un mesaj de despărțire de la el în ajunul Anului Nou 2011.

Ea a recunoscut că, inițial, s-a învinovățit pentru despărțire, până când a „aflat adevăratul adevăr” despre comediant.

“La început, când l-am întâlnit, a vrut un partener egal, și cred că de multe ori bărbații puternici își doresc un egal, dar apoi îl primesc și se gândesc: “Nu pot să fac față egalității”. Nu i-a plăcut atmosfera în care eu eram șefa în turneu. Așa că asta a fost foarte dureros și a fost foarte autoritar, ceea ce a fost deranjant”, a declarat Perry la momentul respectiv, scrie Page Six.

“M-am simțit foarte responsabilă pentru că s-a terminat, dar apoi am aflat adevărul adevărat, pe care nu îl pot dezvălui neapărat pentru că îl țin închis în seiful meu pentru o zi ploioasă. Am dat drumul și mi-am zis: “Asta nu este din cauza mea; este dincolo de mine”. Așa că am trecut peste asta”, mai scrie sursa citată anterior.

După cum s-a relatat anterior, patru femei l-au acuzat pe Brand de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional în incidente care ar fi avut loc între 2006 și 2013, într-o dezvăluire bombă care a fost publicată sâmbătă de The Sunday Times.

Una dintre acuzatoarele anonime a afirmat că starul din “Get Him to the Greek” a violat-o ” lângă un perete” în casa sa din Los Angeles în 2012. Ea a susținut pentru publicație că are dosare medicale care să îi susțină acuzațiile, după ce a fugit la un centru pentru violuri pentru ajutor în ziua următoare.

O a doua victimă a afirmat că ea și Brand au avut o relație “abuzivă și dominantă din punct de vedere emoțional” când ea avea doar 16 ani, iar el 31 de ani. Ea a susținut că Brand a agresat-o și chiar s-a referit la ea ca la un “copil” pe parcursul presupusei lor idile.

Brand a negat cu vehemență toate acuzațiile “extrem de tulburătoare” într-un videoclip postat prin intermediul Instagram vineri, cu o zi înainte ca dezvăluirea să fie publicată.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete