Kate și Prințul William, răspuns subtil la dorința Reginei Elisabeta a II-a de a fi numită Camilla, Regina Consort: „Un moment puțin dulce-amărui”

Duminică, 6 februarie, a fost ziua în care s-au marcat 70 de ani ai Reginei Elisabeta a II-a la tron, făcând-o primul monarh britanic care a atins vreodată această piatră de hotar impresionantă.

Pentru a sărbători această ocazie specială, Majestatea Sa a împărtășit fanilor un mesaj rar în care le-a mulțumit pentru sprijinul acordat de-a lungul ultimelor șapte decenii.

De asemenea, ea a profitat de ocazie pentru a-i mulțumi regretatului ei soț, Prințul Philip, pentru sacrificiile „neegoiste' pe care le-a făcut în rolul de consort. Și, pe această temă, Regina a făcut o cerere importantă, cerând membrilor publicului să o accepte pe soția fiului ei, Camilla Parker Bowles, ca Regina Consort atunci când Prințul Charles va prelua conducerea ca rege.

„Rămân veșnic recunoscătoare pentru loialitatea și afecțiunea pe care mi le oferiți în continuare. Și când timpul va decide, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți oferi lui și soției sale Camilla, același sprijin pe care mi l-ați oferit și mie. Și dorința mea sinceră este ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută drept Regină Consort', a declarat Regina.

Solicitarea Majestății Sale a fost oarecum o surpriză pentru fanii regali, nu în ultimul rând pentru că site-ul Prințului de Wales declarase anterior că va fi cunoscută drept Prințesa Consort, dar și pentru că popularitatea neclintită a regretatei Prințese Diana în rândul publicului face ca întreaga situație să fie destul de complicată, așa cum se vede în secțiunea de comentarii de pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale. Aici, mulți fani regali și-au exprimat nemulțumirea față de această decizie a Reginei Elisabeta a II-a. „Diana, regina adevărată pentru totdeauna', „Diana, singura', au scris fanii.

Dar, se pare că alții au fost destul de mulțumiți de cererea Reginei, inclusiv Kate Middleton și Prințul William , care au răspuns public „apreciind' declarația Reginei pe Instagram prin intermediul propriului cont de Duce și Ducesă de Cambridge.

Anunțul reginei înseamnă că, atunci când Charles va deveni rege, soția sa Camilla va fi cunoscută drept Regina Consort. În acest moment, Prințul William va prelua titlul de Prinț de Wales, ceea ce înseamnă că soția sa, Kate, va fi cunoscută drept Prințesa de Wales, un titlu care nu a mai fost folosit de la moartea tragică a Dianei în 1997.

„Sunt sigur că va fi un moment puțin dulce-amărui', a declarat o sursă pentru The Telegraph, citat de Cosmopolitan.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri