Kate Middleton și Prințul William, numai zâmbete pe plajă

Cuplul regal a avut parte de câteva ore de distracție pe cinste. Kate Middleton și Prințul William au participat la o cursă cu mașini speciale pe plajă și au fost numai cu zâmbetul pe buze.

În cea de-a treilea zi din cadrul turneului său în Scoția, cuplul regal a ajuns în St. Andrews, acolo unde cei doi s-au și cunoscut, acum 20 de ani. Pe plajă, ducesa și prințul au avut parte de o surpriză – o cursă de yachting pe uscat. Pentru amatorii de adrenalină, acest sport este cunoscut și sub numele de blokarting sau land sailing. Se bazează
pe niște mașini care combină designul unei mașini de karting și al unui velier. Acestea trebuie conduse cu îndemânare pe plajă, mai ales că intră în discuție și imprevizibila vreme. Mai exact, este nevoie de vânt pentru ca aceste mașini să se poată deplasa.

Competiție acerbă între Kate Middleton și Prințul William

Cei doi au avut parte de o competiție unu-la-unu, iar câștigător a fost prințul William, după ce a evitat o coliziune. „Vreau să merg mai repede. Vreau să mă asigur că am cel mai bun unghi', le-a spus prințul proprietarilor blokarturilor, conform The Sun. După ce competiția s-a sfârșit, cuplul regal nu a rezistat tentației de a se mai distra în aceste mașini speciale, alături de celelaltee persoane de pe plajă. La un moment dat, prințul William a rămas blocat în nisip, ocazie perfectă pentru Kate de a-l depăși și a-i striga: „haide, bunicule!'.

Vezi în galeria foto și alte imagini de pe plajă.

Citește și: Faimoasele inele de logodnă din familia regală

Foto: Profimediaimages.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro