Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, din nou la spital: „Sunt mai multe probleme”. A suferit 50 de operații

Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, va ajunge din nou la spital. Tatăl ei a anunțat că aceasta va sta internată timp de două săptămâni pentru niște investigații mai amănunțite.

Kassandra are 17 ani și 50 de operații. Acum, medicii îi vor pune o proteză definitivă la piciorul stâng, însă problemele mai mari sunt cu membrele superioare.

„I-am făcut programare Kassandrei, pe 20 ianuarie, la un spital din Strasbourg, unde o să stea internată acolo timp de zece zile pentru a fi supusă tuturor investigațiilor ce îi trebuiesc. Medicii trebuie să îi pună Kassandrei proteză definitivă la piciorul stâng pentru că a crescut, iar despre mânuțe nu știu ce să vă zic, pentru că acolo sunt mai multe probleme din cauză că doctorii i-au luat clavicula și i-au pus-o la o mânuță și nu corespunde acum, astfel că trebuie să vedem ce trebuie făcut, dacă trebuie operată acolo sau nu', a declarat Iosif Rotariu pentru Click!.

Tinerei îi place să gătească, astfel că de multe ori își impresionează părinții cu preparatele pe care le face.

„Kassandra are foarte mulți prieteni pe la școală, nu ai treabă cu ea, este foarte sociabilă. Sunt foarte mândru de ea când o văd că râde și crește frumos. Kassandra gătește singură tot felul de lucruri, nu are nevoie de ajutorul meu sau al soției. Ea alege ce anume să mănânce și să prepare. Ultima dată a făcut mâncare thailandeză. Nu mănâncă ea orice!', a mai spus Iosif Rotariu.

În urmă cu 13 ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiţă pe nume Kassandra, care a avut o viață greu de imaginat pentru mulți. Ea a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara, iar a rămas cu sechele în urma acestor incidente nefericite.

kassandra-rotariu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Kassandra Rotariu a trăit o viață plină de chinuri

Iosif Rotariu şi soţia sa au adoptat-o pe Kassandra când ea avea doar patru ani. Fetița fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat, a fost aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. În ciuda tuturor acestor greutăți, fata s-a recuperat, iar acum trăiește o viață normală, datorită fostului fotbalist care s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte.

Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu. Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase. A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar’ cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete