Kamara, video emoționant cu fiul său bolnav

Kamara, video emoționant cu micuțul Leon

Kamara și fosta lui soție se află în Turcia împreună cu băiețelul lor, Leon, în vârstă de cinci ani. Kamara, video emoționant cu fiul său bolnav.

Leon trece prin clipe grele, dar cu toate astea încă mai are puterea să zâmbească.

În vârstă de 5 ani, micuțul Leon a primit un diagnostic crunt. Leon Akim suferă de paralizie cerebrală, afecțiune care îi umbrește copilăria.

“Nimeni nu ştie, o spun în premieră, copilul nostru suferă de o formă de paralizie cerebrală… Nu l-a băgat la incubator, după naştere, probabil. Şi are sechele neurologice acum. Atunci, m-a luat doctoriţa deoparte şi mi-a zis că sunt nişte probleme. Nici nu mai auzeam, eram parcă a nimănui. Acum face terapie, recuperare. Are o evoluţie. Mental este foarte bine, dar pe partea motorie sunt probleme. Nu este independent”, a declarat Oana, fosta soție a lui Kamara, într-o emisiune TV.

La doar cinci ani, Leon cântărește 10 kilograme și nu a mers niciodată.

Acum se află în Turcia pentru un transplant de celule stem.

Kamara, video emoționant cu fiul său bolnav

“Se simte foarte bine. Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. Pe 30 mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează. Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București”, a declarat Kamara pentru cancan.ro.

Recent, Kamara a postat un video emoționant cu micuțul Leon.

Kamara, melodie de suflet pentru fiul său bolnav: “Trup şi suflet voi lupta”

Artistul Kamara a lansat o melodie pe care i-o dedică fiului său, Leon.

Trup și suflet voi lupta/Dau la schimb și viața mea/ în picioare să poți sta/Și să mergi pe calea ta', sunt câteva dintre versurile melodiei.

 

 

Foto:facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete