Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Cei doi locuiesc separat de 4 luni

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Drumul unuia dintre cele mai solide și mai discrete cupluri de artiști de la noi pare să fi ajuns la final încă de acum patru luni. 

Ioana Ginghină: “Nu e totul roz”

Actriţa Ioana Ginghină a publicat pe blogul său un text care lasă loc de multe interpretări: “Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte […] Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci, pe ce drum să o apuci acum. 

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.

Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!

Contactată de Libertatea, actriţa nici nu a confirmat, nici nu a infirmat despărţirea de Alexandru Papadopol, ci s-a limitat la a afirma: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu'. Vecinii, însă, au confirmat pentru sursa menționată anterior că actorul nu a mai fost văzut în casa în care locuia cu Ioana de aproximativ patru luni și că fetița a rămas cu mama ei.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit cu scandal

Și tot vecinii au fost cei care au declarat pentru Libertatea, că despărțirea pare să nu fi fost una lipsită de incidente. „La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă', au spus aceștia.

Citeste si

Ce cură de slăbire ține Ioana Ginghină în fiecare vară? Consumă un singur aliment și reușește să slăbească 5 kilograme într-o săptămână

10 întrebări pentru Alexandru Papadopol

Sursa foto: facebook Ioana Ginghina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete