Kamara, replici acide la TV cu Cristi Mitrea, după Survivor: „Ai apăsat prea mult pedala”

Ieri, Kamara a avut o primă apariție la TV după ce s-a întors de la Survivor România 2023, pe 14 aprilie Invitat în platoul emisiunii „La Măruță', Kamara a făcut dezvăluiri despre competiția din Republica Dominicană.

El a mărturisit că a compus piese și s-a bucurat de fiecare moment, chiar dacă a avut și câteva evenimente neplăcute cu ceilalți colegi de trib. „Ce mi-a plăcut la Survivor a fost că nu mi-am pierdut capacitatea de a crea. Am și compus piese acolo, am fost într-un moment de creație fantastică, dar nu aveam pe ce să scriu și nu aveam cu ce să scriu.

Am început să cânt piesele zi de zi ca să nu uit. Am reușit să fac asta și pentru mine a fost senzațional', a povestit Kamara.

Nu a ezitat și a discutat și despre scandalul cu DOC, care pornit de la faptul că artistul ar fi vorbit despre fiul său, Leon, Kamara a dezvăluit: „Tot timpul mă șicana și nu îi dădeam replică. Râdeam, glumeam, nu ziceam nimic. În 93 de zile cât am stat acolo am văzut că un om poate fi bun, rău, prost, deștept, nervos și calm. Depinde ce se va vedea.

Nu am fost nici înger și nici demon. Eu nu am vrut să vorbesc despre băiatul meu pentru că lumea știa deja cauza pentru care eu lupt de o viață aproape. Și nu văd nicio rușine în a fi tată, să lupți pentru copilul tău și nu este vina mea că lumea știe despre această cauză', a spus Kamara.

kamara-eliminat-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În platou a fost și Cristi Mitrea, din partea căruia Kamara a auzit că ar fi profitat de cazul fiului său, lucru pe care artistul l-a negat ferm.

„Din păcate chiar am văzut și m-a dezamăgit situația asta', a spus Kamara. „Ai apăsat prea mult pedala la faza asta. Dacă nu ai fi adus situația în atenția noastră, nu am fi avut de unde să știm', a comentat Cristi Mitrea, conform protv.ro.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete