Kamara a fost eliminat de la Survivor România 2023. Primele declarații: „Nu sunt supărat pe nimeni”

Kamara a fost eliminat de la Survivor România 2023. Telespectatorii l-au trimis acasă, i-au acordat cele mai puține voturi, dar competiția a luat sfârșit pentru el.

După ce Dan Ursa și Kamara și-au spus ultimele cuvinte, înainte de a afla votul telespectatorilor, Domnul Dan a făcut marele anunț și a spus cine va părăsi definitiv competiția. Astfel, concurentul care nu va mai face parte din niciun trib este Kamara!

„Concurentul care părăsește Survivor România 2023 este Kamara. Kamara, pentru tine Survivor România se oprește aici, în această zi', a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Kamara, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor România 2023

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el.

Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el', a spus Kamara.

Kamara a fost eliminat de la Survivor România 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

De ce a participat Kamara la Survivor România 2023

Prin participarea la Survivor, acesta își dorea să poată strânge câți mai mulți bani pentru a-și putea permite tratamentele de care are nevoie fiul său pentru a se însănătoși.

Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, care reprezintă o formă de paralizie cerebrală cauzată de o anumită leziune sau boală, având ca rezultat pierderea parțială sau totală a utilizării trunchiului și membrelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete