Juice Plus+ lansează Omega+ Blend: capsule 100% vegane, fără gust și miros de pește

Compania globală de sănătate și wellness Juice Plus+ a lansat Omega+ Blend, un nou amestec de capsule pe bază de plante, care susține activ un stil de viață sănătos. Derivat din fructe și uleiuri din alge și semințe, amestecul reprezintă următorul pas spre o dietă echilibrată.

Prin această lansare de produs, Juice Plus+ își păstrează angajamentul de a inspira și educa oamenii în a duce un stil de viață echilibrat și sănătos. Așadar, Omega+ Blend este adiția perfectă în gama de produse Juice Plus+: suplimente alimentare avantajoase, de înaltă calitate, pe bază de plante și bazate pe știință.

100% vegane și sustenabile

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de pește. Cu toate acestea, capsulele pe bază de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originală a acizilor grași Omega-3 EPA și DHA), ulei de boabe de cătină și ulei de semințe de șofrănel. Astfel, formula nu conține deloc pește. Nu numai că este o alternativă sustenabilă la uleiul de pește, ci nici măcar nu prezintă gust sau miros de pește – amestecul Omega+ este 100% vegan, bazat pe surse originale.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a unei vederi sănătoase. Acizii grași EPA și DHA sprijină funcționarea normală a inimii*. De asemenea, Omega+ Blend promovează o dietă pe bază de plante și un stil de viață activ, îmbunătățind funcțiile creierului și inimii, susținând frumusețea, sprijinind acuitatea vederii și ajutând în procesul de îmbătrânire sănătoasă. Juice Plus+ a eliminat peștele și a trecut direct la alge, aceasta fiind cea mai bună sursă naturală de acizi grași Omega-3 – rapid, ușor și sustenabil.

* Efectul benefic se obține consumând zilnic 250 mg de DHA sau DHA și EPA.

Beneficii pe plus+

'Plus'-ul din amestecul Omega+ constă în introducerea zincului, vitaminei D și fitonutrienților. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a dinților (vitamina D), sinteza normală a ADN-ului, funcția cognitivă normală, menținerea unei bune vederi, sinteza normală a proteinelor și metabolismul normal al acizilor grași (zinc) și contribuie la sănătatea părului, pielii și unghiilor (zinc). Așadar, Juice Plus+ s-a asigurat că grija de sine e la îndemâna tuturor!

Sănătos, delicios și hrănitor

Fiind un supliment pe bază de plante, Omega+ Blend înlocuiește mirosul și gustul de pește, care se regăsesc în mod tradițional în produsele care conțin Omega-3, cu arome subtile de șofrănel, cătină și alge. Toate produsele din această gamă includ ingrediente derivate din alimente reale și nutrienți pe bază de plante. Amestecul Omega+ este 100% vegan, nu conține gluten și nici ingrediente modificate genetic.

Liza Pepple, Director Product Innovation Juice Plus+: Suntem întotdeauna în căutare de modalități prin care să inovăm și să ne îmbunătățim produsele, iar Omega+ Blend nu face excepție. Prin noua gamă de produse, ne asigurăm că vom continua să contribuim la starea de bine a clienților noștri în cel mai eficient mod posibil. La Juice Plus+ credem în a merge până la capăt pentru a ne asigura că toată lumea beneficiază de suplimente alimentare de înaltă calitate, vegane și care nu sunt testate pe animale.'

Omega+ Blend este disponibil în două recipiente, fiecare cu 120 de capsule, la 205.25 lei/lună, în magazinul online Juice Plus+.

Despre Juice Plus+ 

Compania Juice Plus+ este o companie globală de sănătate și wellness, cu misiunea de a inspira o viață sănătoasă în întreaga lume. Acesta operează în aproape 30 de țări la nivel internațional și este susținută de o comunitate formată din peste 200.000 de parteneri independenți de vânzări și peste un milion de clienți.

Juice Plus+ este prezentă în România din anul 2020.

Contact media

Juice Plus+ România

Sonia Ichim

Content Specialist, Kite Digital Agency

[email protected]

Site: juiceplus.com/ro/ro

Facebook: Juice Plus+ (RO)

Instagram: juiceplusro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial