Juice Plus+, ajutorul tău zilnic în completarea aportului de fructe și legume 

Juice Plus+, ajutorul tău zilnic în completarea aportului de fructe și legume 

Fructele și legumele sunt cea mai prețioasă sursă de sănătate, motiv pentru care orice dietă echilibrată ar trebui să le conțină din plin. Însă programul încărcat ne împiedică deseori să planificăm și să preparăm mese sănătoase, bogate în nutrienți prețioși, și deși încercăm să consumăm fructe și legume, nu îi oferim organismului nostru toate resursele care îl ajută să funcționeze la parametri optimi.

Soluția vine din partea companiilor ce își doresc să ofere consumatorilor din întreaga lume opțiuni accesibile pentru suplimentarea aportului de nutrienţi valoroşi, vitamine și minerale. Un astfel de exemplu sunt produsele Juice Plus+, concepute pentru a ne oferi porția zilnică de energie, acizi grași, fructe și legume, pentru decizii inspirate, alegeri sustenabile, și mult dorita porție zilnică de bine. 

Toate ingredientele din produsele Juice Plus+ (30 de tipuri de fructe, legume şi fructe de pădure) sunt recoltate atunci când sunt complet coapte, printr-o procedură proprie de uscare și preparare a sucului. Aceasta elimină apa și componentele inutilizabile, concentrând uşor materialele vegetale, ceea ce înseamnă că produsele au în compoziție cât mai multe substanţe nutritive în forma lor naturală. Produsele Juice Plus+ au certificarea Informed Choice și sunt testate riguros pentru peste 200 de substanţe dopante interzise, ceea ce le face excelente și pentru atleți. Eficiența produselor Juice Plus+ este dovedită și de studiile de specialitate efectuate de companie și terți. 

Gama de produse disponibilă în România se concentrează pe capsule, shakes, batoane, jeleuri și supe, disponibile atât individual, cât și sub formă de pachete, grupate strategic pentru maximizarea beneficiilor. 

Capsule cu administrare zilnică și soluții pentru înlocuirea meselor

Poate cea mai la îndemână modalitate de a beneficia de un aport benefic de nutrienți sunt capsulele care pot fi înghițite ușor cu apă. În gama de produse Juice Plus+ sunt disponibile trei variante de capsule: cu amestec din fructe, amestec din fructe de pădure, sau amestec din legume. De asemenea, Juice Plus+ este disponibil şi sub formă de comprimate masticabile gustoase – Jeleuri Gumate Juice Plus+, ideale pentru copii și pentru cei cărora nu le place să consume capsule.  Produsele Juice Plus+ sunt pe bază de plante și sunt potrivite pentru toate stilurile de viață, inclusiv pentru persoanele care optează pentru alimentație vegană sau vegetariană dat fiind că nu conţin gluten, lactoză, arome şi coloranţi artificiali.

Pentru familiile cu program încărcat și tinerii foarte activi, nutrienții esențiali pot veni și din produse special concepute pentru a înlocui mese, atunci când suntem preocupați de controlul greutății sau suntem pe fugă și nu ne putem pregăti un mic dejun sau un prânz gustos, sau vrem doar o cină ușoară. Produsele Complete oferite de Juice Plus+ oferă minerale şi vitamine importante şi conțin cantitatea potrivită de carbohidraţi, proteine, fibre dietetice şi grăsimi – tot ce ai nevoie într-o masa echilibrată! 

Gama conține trei opțiuni ideale în diferite ipostaze: Shake-urile Complete – ușor de combinat cu 250 ml lapte, Batoanele Complete – ușor de strecurat în buzunar sau în geantă, și Supa Vegetală Complete – pentru o masa caldă sățioasă la care adaugi doar puțin lapte fierbinte.

Cu atât de multe opțiuni și formule, fiecare membru al familiei găsește cel puțin un produs Juice Plus+ potrivit pentru stilul său de viață. Profită de venirea primăverii și adoptă un nou obicei sănătos – citește mai multe detalii despre ingrediente și studiile din spatele produselor și testează-le beneficiile pe propria… sănătate!

Despre Juice Plus+ 

Compania Juice Plus+ este o companie globală de sănătate și wellness, cu misiunea de a inspira o viață sănătoasă în întreaga lume. Acesta operează pe 28 de piețe la nivel internațional și este susținută de o comunitate formată din peste 200.000 de parteneri independenți de vânzări și peste un milion de clienți.

Juice Plus+ este prezentă în România din anul 2020. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial