Joss Stone a devenit mamă! Ce metodă inedită a ales cântăreața să-și anunțe fanii că a născut?

Cunoscuta cântăreață de muzică R&B, reggae și soul, Joss Stone, i-a anunțat pe fanii săi că a devenit mămică pentru prima dată.

Artista britanică în vârstă de 33 de ani a făcut anunțul prin intermediul unui filmuleț postat pe contul personal de Facebook în care apar iubitul ei, Cody DaLuz, și fetița lor.

„Am o prăjiturică foarte specială pe care am copt-o. A durat aproximativ nouă luni și este gata!', a anunțat Stone, moment în care în cadru apare iubitul ei ținând=o în brațe pe micuța Violet Melissa DaLuz. „Nu-i așa că e dulce?', a continuat cântăreața.

În octombrie, Joss Stone, pe numele ei adevărat Joscelyn Eve Stoker, anunțase că așteaptă primul ei copil. Ea și Cody DaLuz declarau atunci că Joss a rămas însărcinată după patru sau cinci luni de încercări și tratamente.

„I-am spus întotdeauna că nu-mi pasă cât va dura. Am spus că odată și odată se va întâmpla', a declarat Cody. „Asta m-a ajutat să rămân pozitivă', a replicat artista.

Cei doi au dezvăluit că, de comun acord, au ales să aștepte până când se va naște copilul pentru a afla dacă este fetiță sau băiețel. „Am spus de la bun început că va fi fetiță', a precizat DaLuz.

Joss Stone a debutat cu albumul „The Soul Sessions” care, în anul 2004, a fost nominalizat pentru Premiul Mercury.

Cântăreața a câştigat un trofeu pentru cea mai bună interpretare R&B în 2007 și a fost desemnată de revista Billboard drept cea mai bună artistă reggae în 2015. De asemenea, ea a avut și cinci nominalizări la premiile Grammy.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete