Alexandra Stan are un nou partener. Cu cine se iubește cântăreața?

Alexandra Stan are un nou partener. Cu cine se iubește cântăreața?

Invitată în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă' difuzată de postul de televiziune Kanal D, Andreea, sora Alexandrei Stan, a făcut dezvăluiri neașteptate legate de viața personală a acesteia.

După cum scrie wowbiz.ro, Andreea a făcut trimitere la momentul în care cântăreața a aflat că va participa la show-ul „Survivor România 2021'. În același timp, ea a făcut unele dezvăluiri inedite despre iubitul „Faimoasei'.

Potrivit declarațiilor făcute de sora ei, Alexandra Stan se iubește, se pare, de circa un an cu un tânăr misterios. Artista a făcut publică relația ei spre sfârșitul anului trecut atunci când a postat pe Instagram o poză în care cei doi se sărutau.

Andreea a spus că noul iubit al Alexandrei are deplină încredere în artistă și își dorește să o vadă în marea finală de la „Survivor' și, de ce nu, chiar să câștige dificila competiție din Republica Dominicană.

„A avut încredere în ea și a susținut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm și comentăm la fiecare ediție a show-ului. Suntem un soi de comentatori. El îmi spune că își dorește ca Alexandra să stea cât mai mult. Nici o clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an', a declarat sora Alexandrei Stan.

Provocarea numită „Survivor România 2021'

Alexandra Stan a acceptat provocarea de a participa la cel de-al doilea sezon al „Survivor România' și spunea la un moment dat că dorește să ia parte la acest show pentru a-și descoperi limitele în situații extreme.

„Situațiile limită mă vor provoca și este o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi un fel de experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nici o resursă', spunea cântăreața înainte de competiție.

Alexandra Stan face parte din echipa „Faimoșilor' alături de Cătălin Moroșanu, Roxana Nemeș, Zanni, Jador, Culiță Sterp și alții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete