Jojo: “Spiritul meu ramane mereu roz”

JojoTanara si draguta – asta inseamna Jojo, prescurtarea de la "Jeune et Jolie", revista pe care Catalina o citea pe la paisprezece ani si jumatate. Astepta in culise prima ei intrare in spectacol, alaturi de U-nite. Baietii din trupa aveau deja nume de scena: Bart si Miky. Trebuia gasit urgent si unul pentru solista, iar primul ei agent a fost inspirat. Astazi, Catalina are 28 de ani si Jojo a devenit un nume consacrat in show-biz-ul romanesc.

Artista e cunoscuta publicului in special prin personajul pe care il interpreteaza alaturi de trupa Divertis. Dar cariera ei a inceput cu mult timp inainte, cand Jojo avea doar14 ani si s-a prezentat la o preselectie de fotomodele. A fost remarcata de o revista pentru tineret si a inceput colaborarea cu un post de televiziune. A urmat perioada formatiei U-nite, ca solista alaturi de doi rapperi si a fost gazda emisiunii "Kiki Riki Miki".

Anul 2000 a marcat prima colaborare cu o casa de discuri si succesul carierei ei solo. Videoclipul piesei "Roz" a castigat premiul anului 2000 – Otto in Romania, organizat de Bravo Romania si MTV Northern Europe. A studiat actoria la clasa maestrului Virgil Ogasanu si a fost remarcata de comediantii grupului Divertis. Colaborarea cu cei din urma este una dintre cele mai longevive (dureaza de aproape opt ani).

Desi ofertele concurente nu par sa lipseasca, Jojo a optat pentru prelungirea contractului cu Divertis si exclusivitatea cu acesta. "Sunt cei mai buni. Ce motive as avea sa plec?" In noul sezon, Jojo s-a despartit temporar de rolul Natasei din serialul "Felix si Otilea" in favoarea celui de prezentatoare de stiri inventate la "News Café". Jojo, e entuziasmata de profesionalismul si daruirea colaborarii cu Divertis. "Nu a existat emisiune la ale carei filmari Toni sa nu se afle in spatele camerelor, pentru a ne sustine. Cu exceptia momentelor cand se afla in fata lor", rade ea.

"Nimic nu e lasat la voia intamplarii. Show-ul Divertis e rezultatul unui laborator de creatie absolut fascinant, magic chiar si pentru noi, artistii. Nu e usor, dar nu exista sentiment egal celui pe care il traiesti cand esti invesmantat de lumina reflectoarelor. Cuvintele Motor! si Actiune! imi vor ramane vesnic dragi pentru senzatia inegalabila pe care mi-o creeaza de fiecare data."

Cel mai mult ii plac primele repetitii. Si discutiile cu Monica Anghel, colega de platou. "Ador discutiile cu Moni! Pe cele inainte si dupa repetitii, ca si pe cele mai amuzante, din timpul repetitiilor. Pentru ca susoteam prea mult, colegii nostri ne-au ‘pedepsit’ si nu mai avem voie sa stam una langa cealalta. Ne-am reamintit anii de scoala si am inceput sa ne scriem biletele. Pe texte, bineinteles!".
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete