Joan Woodhouse, în vârstă de 92 de ani, uimește cu chipul ei fără vârstă: „Folosesc de 70 și ceva de ani”

Multora le este imposibil să creadă că Joan Woodhouse are 92 de ani. Această străbunică a 10 copii își etalează frecvent corpul fantastic în ținute tinerești pe rețelele de socializare. Iar recent, Woodhouse a fost întrebată despre secretul din spatele fizicului ei fabulos, iar răspunsul ei este mai simplu decât ne putem imagina.

Unul dintre urmăritorii lui Joan Woodhouse a întrebat recent: ”Arăți uimitor, nu pot să cred!!! Care este secretul tău?”’. Iar ea a răspuns: ”Secretul meu este Nivea, pentru că îl folosesc de 70 și ceva de ani”.

Potrivit Bright Side, Joan Woodhouse a explicat: „Obișnuiam să fac o baie fierbinte, ieșeam din baie, mă uscam și apoi, cât timp corpul meu era încă fierbinte, îmi puneam crema”. Ea a mai adăugat că, pe atunci, crema avea o textură mai dură decât în prezent, motiv pentru care a precizat: ”Trebuia să o încălzesc mai întâi pentru a o face moale”.

De asemenea, Woodhouse recunoaște că forma sa fizică excelentă se datorează și abordării sale nutriționale. Ea a dezvăluit că nu s-a limitat niciodată cu diete și, în schimb, se răsfață întotdeauna cu alimentele pe care și le dorește.

„Nu urmez nicio dietă prostească. Mănânc doar ceea ce vreau și ceea ce mă face fericită”, a mai precizat femeia.

Ea a împărtășit apoi că îi place în mod deosebit mâncarea englezească, însă acum mănâncă mai multe salate, deoarece locuiește într-o țară mai caldă.

joan-woodhouseSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu toate acestea, Woodhouse insistă: ”Nu voi renunța niciodată la plăcintele mele”.

Datorită modului în care arată, Woodhouse este deseori întrebată dacă și-a făcut vreo operație estetică, dar ea insistă că singurele operații pe care le-a făcut sunt la șolduri și genunchi.

„Nu am suferit nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței. Ei bine, am avut operații la șold și la genunchi. Nu mi-am putut permite! Am avut 8 copii, 18 nepoți și 10 strănepoți. Niciodată nu am avut suficienți bani să fac asta!”, a precizat ea.

Un alt factor important în ceea ce privește frumusețea lui Woodhouse este atitudinea ei pozitivă, dragostea de viață și faptul că nu a avut niciodată “mentalitatea de a fi bătrână”.

Ea crede cu tărie că lucrurile care ne fac cea mai mare plăcere sunt și cele mai simple. Femeia a mărturisit: ”Îmi place să port bikini și să merg la plajă cu nepoata mea. Vârsta este doar un număr, eu mă mențin tânără rămânând pozitivă și mâncând ceea ce îmi doresc. Pentru mine funcționează”.

Foto: TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate