Artista Jo s-a despărțit definitiv de iubit. A fost împreună cu Juno 4 ani

Jo și Juno s-au despărțit definitiv după 4 ani și jumătate de relație. Separarea lor s-a produs în urmă cu aproximativ 5 luni, însă cei doi nu au vrut să facă public acest lucru.

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Jo a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Juno. Cei doi artiști s-au despărțit după 4 ani și jumătate de relație. Aceștia au mai avut perioade în care au stat separați, însă de data aceasta decizia este una definitivă.

„Nu cred că o să mai am o iubire atât de intensă cum am avut-o cu Juno. Nu știu dacă o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare. Juno o să rămână pentru totdeauna unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult. E unul dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Prima dată de asta m-am îndrăgostit și cred că și asta m-a ținut acolo. În relația asta, noi am fost ca șoarecele și pisica. Niciunul dintre noi nu a avut răbdare, suntem diferiți și mereu ajungeam într-un punct în care nu ne înțelegeam. Atunci devenea toxic. La un moment dat, mi-am dat seama că am obosit', a declarat Jo.

Jo-si-Juno-s-au-despartit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Chiar dacă nu mai sunt împreună, cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit. Jo și Juno au rămas prieteni și păstrează o relație civilizată.

„Acum suntem prieteni, chiar suntem bine. Am tot auzit chestii și nu mă afectează. Simt ca o dragoste de mamă. Cred că aș putea să îl văd cu altă femeie. Oricum e și recentă treaba. S-a terminat acum 5 luni. Câte chestii ne-am făcut noi nașpa, rele și nu am putut să o terminăm atunci, s-a terminat în momentul în care a trebuit să se termine.

La un moment dat, totul era despre mine și mi-am dat seama că toată iubirea necondiționată pe care i-am oferit-o timp de 4 ani a început să dispară. Atunci mi-am pus niște semne de întrebare', a mărturisit Jo, la „Vin de-o poveste'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete