Jessica Alves, bărbatul Ken care s-a transformat în Barbie, e de nerecunoscut. Cele peste 90 de operații estetice au costat peste 600.000 de lire

S-a născut Rodrigo Alves, dar a devenit Jessica. Bărbatul Ken s-a transformat în Barbie și este de nerecunoscut după cele peste 90 de intervenții estetice pe care și le-a făcut.

Pe contul de Instagram, ea își pune multe fotografii provocatoare. Jessica Alves a scos din buzunar peste 600.000 de lire pentru operațiile estetice.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie', spunea Jessica Alves.

Influencerul transgender se afișează mereu în ținute îndrăznețe și alege cele mai mulate rochii pentru a ieși în oraș.

Jessica-Alvez-inainteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Am avut peste 90 de operații estetice în ultimii 20 de ani și majoritatea oamenilor mă văd ca fiind dependentă de chirurgia plastică. Dar realitatea este că sunt un bărbat biologic care acum este femeie, prin urmare, a fost nevoie de intervenții chirurgicale pentru ca eu să fiu persoana care sunt astăzi.

Sunt foarte puternică și hotărâtă și fac tot ceea ce este necesar pentru a mă face fericită. Nu există un sentiment mai bun pentru mine decât să mă trezesc dimineața și să mă uit în oglindă și să văd această femeie care am devenit cu ajutorul chirurgilor inovatori și cu gândire futuristă din întreaga lume', a declarat ea pentru MailOnline.

În timp ce Jessica a recunoscut că încă mai are planuri pentru o a 13-a operație la nas, precum și pentru o liposucție pe tot corpul, ea vrea apoi să nu mai să apeleze la operații.

Ea a explicat: „Sunt departe de perfecțiune, nici nu vreau să fiu perfectă, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le repar înainte de sfârșitul verii… apoi voi termina pe viață cu chirurgia plastică'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete