Jennifer Lopez reacționează după ce a fost criticată pentru spectacolul sexy de la Super Bowl: “Cred că este cu adevărat vorba de imbecilitate”

Jennifer Lopez și Shakira au urcat pe scenă în pauza de la Super Bowl și au făcut senzație, dar au fost aspru criticate pentru prestația lor, considerată de unii mult prea sexy. Acum, Jennifer Lopez le dă replica tuturor celor care au criticat spectacolul.

Sunt două artiste complete, au o siluetă de invidiat și nu e de mirare că atunci când au urcat pe scenă au reușit să încingă atmosfera.

Jennifer Lopez reacționează după ce a fost criticată pentru spectacolul sexy de la Super Bowl: “Cred că este cu adevărat vorba de imbecilitate”

Ținuta sumară și mișcările de dans provocatoare nu au fost însă pe placul tuturor celor care au văzut show-ul oferit de cele două artiste. Dacă unele persoanele s-au oprit doar la critici acide, Dave Daubenmire, un creștin activist, vrea să le dea în judecată pe Jennifer Lopez și Shakira. Bărbatul susține că prestația celor două nu a făcut altceva decât să jignească comunitatea creștină și le cere acestora despăgubiri în valoare de 800 de milioane de dolari.

Evident, în fața unor astfel de acuzații, Jennifer Lopez nu a rămas indiferentă și a oferit o replică dură.

“Cred că este cu adevărat vorba de imbecilitate, e prostesc. Amândouă suntem interprete respectate, suntem mame care avem copii ce sunt foarte conştienţi de ceea ce facem. Am prezentat un spectacol care cred că a fost ca o celebrare a femeilor şi a culturii noastre latine, care cred că a fost bine pus la punct. Mesajul de a fi în faţa ta, de a fi femeie – asta vreau să le transmit fetelor – totul despre tine – să fii mândră de asta. Sunt foarte mândră de tot show-ul din acea noapte”, a spus Jennifer Lopez, potrivit adevarul.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jennifer Lopez și Shakira.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Trăiește un adevărat coșmar! Selma Blair, strigăt de ajutor: Sunt bolnavă! Nu mai este nicio urmă de strălucire'

După două sarcini pierdute, artista și actorul vor deveni în sfârșit părinți! „Eram pregătiți să renunțăm'

S-au despărțit după 12 ani de căsnicie! Ea a decis să pună capăt mariajului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete