Jennifer Lopez face o mărturisire surprinzătoare despre relația cu Matthew McConaughey

Logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a mărturisit că încă se mai gândește la sărutul cu Matthew McConaughey, chiar dacă au trecut două decenii de la filmări.

Vedeta „Hustlers' s-a deschis în timpul unui live pe Instagram pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a „The Wedding Planner' și a albumului ei care a fost lansat în aceeași săptămână.

Invitatul ei special la IG în direct a fost chiar colegul său de filmări de atunci, actorul Matthew McConaughey. Jennifer Loopez i-a explicat acestuia că și-a amintit cu drag de ziua în care s-au sărutat.

„Totul pare atât de recent. Parcă ieri am filmat, îți amintești?'

„Da, da' a răspuns Matthew.

„Și erai pe punctul de a mă săruta, nu știu dacă îți amintești asta … dar ai spus: < < Doamnă Lopez, am să te sărut acum > > , a explicat ea chicotind. < < Și am spus: Bine! Hai să o facem! > > . Îmi amintesc clar asta “.

În prezent, Jennifer Lopez este logodită cu fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez. Din cauza pandemiei coronavirusului, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta de două ori, însă speră să ajungă în fața altarului cât mai curând.

Când se vor căsători, cu siguranță fostul ei soț, Marc Anthony va face declarații. El și Jennifer Lopez își cresc împreună copiii și vedeta spune că relația lor este puternică.

„Există un motiv pentru care nu suntem împreună, dar suntem prieteni extraordinari și părinți implicați în egală măsură', a spus ea în timpul unei apariții la The View.

„Ne-am întâlnit lucrând și acolo suntem cu adevărat magici, când suntem pe scenă împreună, dar doar acolo. Gata.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete