Jennifer Garner, motivul pentru care le interzice copiilor să folosească rețelele de socializare

Jennifer Garner a dezvăluit de ce copiii ei nu sunt prezenți pe rețelele de socializare.

Actrița în vârstă de 50 de ani a fost invitată în cadrul ediției de marți a emisiunii Today și le-a spus gazdelor Hoda Kotb și Jenna Bush Hager că și-a provocat adolescenții să îi arate cum pot fi benefice rețelele sociale.

„Le-am spus pur și simplu copiilor mei: Arătați-mi articolele care dovedesc că social media este bună pentru adolescenți și apoi vom avea o conversație”, a spus Jennifer Garner, care le are împreună cu fostul ei soț Ben Affleck pe fiicele Violet, 17 ani, și Seraphina Rose, 14 ani, alături de fiul Samuel, 11 ani.

Ea a adăugat că le-a spus, de asemenea, celor trei copii ai săi: „Găsiți dovezi științifice care să se potrivească cu ceea ce am eu, care spun că nu este bun pentru adolescenți. Apoi vom discuta”.

În ceea ce privește modul în care se descurcă fără social media, Garner a spus: “Cel mai mare dintre ei este recunoscător”.

Vedeta Yes Day a adăugat că doar timpul va spune dacă se va răzgândi în privința celor doi copii mai mici.

„Vom vedea. Adică, este un drum lung. Vom vedea dacă voi rezista cu adevărat”, a împărtășit ea, scrie People.

Actrița nu s-a sfiit când a venit vorba de această poziție specială.

În 2019, ea a împărtășit motivul pentru care Violet, pe atunci în vârstă de 13 ani, nu a avut voie să se înscrie pe Instagram.

„Mă îngrijorează faptul că toți copiii trebuie să se confrunte cu această nouă presiune. Fiica mea este la o școală numai de fete și este o problemă atât de mare. Ocazional, îmi vorbește despre cum să-și facă un Instagram și înțeleg de ce, pentru că eu sunt acolo și este ceva destul de distractiv pe care îl fac, iar eu sunt un model opus a ceea ce vreau ca ea să facă. I-am spus: <>”, a declarat Jennifer Garner pentru Katie Couric într-un episod al emisiunii Next Question with Katie Couric, mai scrie sursa citată anterior.

Deși Garner, care a devenit rapid una dintre reginele Instagramului, a recunoscut că implicarea în social media “te face să te simți mai conectat”, ea a dezvăluit că s-a alăturat platformei cu părere de rău și a continuat să facă lucrurile în stilul ei propriu.

`M-am alăturat Instagram din cauza Once Upon a Farm”, a spus ea, referindu-se la compania ei de alimente organice pentru copii. “A fost foarte mult parte a înțelegerii și am făcut-o regretând un pic, dar atât de mult mi-am dorit să mă implic în această companie. Și de când am făcut-o, există toate aceste companii din L.A. care vin și se ocupă de social media pentru tine, dar eu am spus că nu pot face asta.”

„Trebuie să pot face asta în felul meu. M-am dus acolo și am făcut ceea ce am simțit că este bine pentru mine”, a adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete