Ben Affleck, dezvăluiri inedite despre divorțul dureros de Jennifer Garner

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner a fost o adevărată cursă în rollercoaster, de la statutul de co-staruri la cel de soți și, în cele din urmă, la cel de co-părinți. Relația lor a fost în atenția publicului timp de mulți ani, iar fanii i-au văzut trecând prin suișuri și coborâșuri.

Recent, Ben Affleck a vorbit sincer despre divorțul său de Jennifer Garner și despre cum au reușit să își păstreze respectul unul față de celălalt pe tot parcursul procesului.

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner a fost una dintre cele mai mediatizate relații amoroase de la Hollywood. Cuplul s-a întâlnit pe platoul de filmare al filmului Pearl Harbor în 2001, iar ceea ce a început ca o prietenie a devenit curând o relație amoroasă, iar cuplul s-a căsătorit în iunie 2005.

Pe parcursul celor 10 ani de căsnicie, Affleck și Garner au avut 3 copii și au devenit unul dintre cele mai iubite cupluri de succes, foarte cunoscut pentru manifestările lor publice de afecțiune. Cu toate acestea, în ciuda legăturii lor puternice, cuplul a pus capăt căsătoriei în 2015. „Nu am vrut să divorțez, nu am vrut să fiu o persoană divorțată, chiar nu am vrut să mă despart de copiii mei”, a declarat Ben Affleck la vremea respectivă, scrie Bright Side.

Vorbind despre cum a abordat întregul proces de divorț, Ben a declarat: “Am făcut-o pe cale amiabilă. Am făcut tot ce am putut. Am avut momente de tensiune? Am avut neînțelegeri cu privire la custodie? Au fost lucruri dificile pentru noi? Ne-am supărat? Da”, a spus el.

Cu toate acestea, în ciuda dificultăților din căsnicia lor și a provocărilor personale ale lui Ben, acest cuplu și-a pus tot sufletul să colaboreze și să le ofere copiilor lor cea mai bună educație posibilă.

Chiar și după divorț, dragostea lor unul pentru celălalt a strălucit prin modul în care au făcut din respectul reciproc prioritatea lor principală. “Am avut o căsnicie care nu a funcționat. Acest lucru se întâmplă cu cineva pe care îl iubesc și îl respect, dar cu care nu ar trebui să mai fiu căsătorit.”

“Sunt foarte recunoscător și respectuos față de ea”, a adăugat el. “Amândoi credem cu adevărat că este important să ne respectăm unul pe celălalt și să ne înțelegem.”

După ce s-au despărțit, Ben și Jennifer și-au găsit fiecare dragostea cu alte persoane și și-au continuat viața, lăsând în urmă problemele din trecut și divorțul.

În urmă cu mai puțin de un an, Ben a ținut prima pagină a ziarelor când și-a reaprins povestea de dragoste cu Jennifer Lopez, iubita lui de mult timp. După ce și-au reaprins relația în primăvara anului 2021, Affleck și Lopez nu au pierdut timpul schimbând jurăminte într-o ceremonie intimă. În prezent, amândoi sunt fericiți împreună.

Spre deosebire de relațiile romantice de profil înalt ale lui Ben și Lopez, Jennifer Garner a avut întotdeauna o abordare discretă a relațiilor sale. Garner a stat singură pentru o perioadă considerabilă de timp înainte de a se implica într-o relație cu actualul ei partener, John Miller.

O sursă a afirmat: “Jen va ține întotdeauna la Ben și îl va ajuta să fie cel mai bun tată. Totuși, era foarte pregătită să meargă mai departe. Ea pare foarte încântată de viitor și se află într-un loc minunat, atât pe plan personal, cât și profesional.”

Jennifer Garner și John Miller sunt renumiți pentru că sunt un cuplu privat și discret, nevorbind niciodată despre relația lor și nefăcând nicio apariție publică împreună. Cu toate acestea, în ciuda naturii lor private, fanii sunt încântați să vadă cum Jennifer a mers mai departe și a găsit din nou dragostea.

Cu toate acestea, în ceea ce privește modul în care sunt părinți, Jennifer Lopez s-a destăinuit despre familia mixtă pe care ea și Ben Affleck au format-o cu fosta soție a acestuia, Jennifer Garner. Lopez o laudă pe Garner, spunând că este “un co-părinte extraordinar și că lucrează foarte bine împreună”. De asemenea, ea a recunoscut că învață lucruri unul de la celălalt, ceea ce îi ajută în întregul proces.

Pe de altă parte, cuplul a fost vocal în legătură cu dinamica lor de co-părinți, Affleck declarând anterior cât de norocos este să o aibă pe Garner ca parteneră în creșterea celor 3 copii ai lor. “Sunt un fan uriaș al lui Jennifer”, a declarat el. “Este pur și simplu o persoană fabuloasă. Este pur și simplu o persoană minunată. Este o mamă minunată. Este un adevărat talent”.

Ben Affleck a avut o perioadă dificilă pentru a ajunge la acorduri pozitive cu fosta sa soție Jennifer Garner. Actorul a fost întotdeauna sincer în ceea ce privește luptele sale personale și, după cum a subliniat: “Lucruri pe care mi-aș fi dorit să le fi făcut altfel. Mi-aș fi dorit să nu fi provocat durere altcuiva”.

De fapt, în timp ce discuta despre divorțul lor, Ben a făcut câteva comentarii regretabile despre Garner, pe care ulterior și-a dat seama că nu erau corecte. Affleck a mărturisit: “Eram ceva de genul: “Nu pot pleca din cauza copiilor mei, dar nu sunt fericit, ce să fac?””. Drept urmare, a apelat la obiceiuri proaste ca modalitate de a face față sentimentelor sale. Câștigătorul premiului Oscar a stârnit vâlvă în mass-media când a spus că “ar face aceleași greșeli” dacă ar fi fost încă căsătorit cu Garner.

Cu toate acestea, actorul a precizat între timp că vorbele sale au fost scoase din context și că o respectă și o admiră profund pe fosta sa soție. “Ne-am iubit unul pe celălalt. Ținem unul la celălalt. Ne respectăm unul pe celălalt”, a comentat el. Ben a mărturisit că comentariile sale au fost “interpretate greșit”, deoarece, după cum a precizat, “nu simt acest lucru. Vă spun că nu o învinovățesc pe fosta mea soție”.

Affleck a subliniat, de asemenea, importanța de a acorda prioritate familiei sale și de a fi atent la ceea ce spune în public. Într-un interviu, el și-a exprimat regretul pentru durerea pe care comentariile sale i-au provocat-o lui Garner și copiilor lor. “Nu aș vrea niciodată ca copiii mei să creadă că aș spune vreodată un cuvânt rău despre mama lor”, a spus el, mai scrie sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete