Jean Paler se plânge din cauza facturilor uriașe la gaze și lumină. Cât a ajuns să plătească pe lună: „M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice”

În vârstă de 69 de ani, Jean Paler se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cu toate acestea, el susține spectacole tocmai pentru a se întreține, căci pensia e mică, medicamentele sunt scumpe, iar facturile sunt uriașe.

„Am primit facturi mari. M-au rupt. Stau la fiecare final de lună cu inima ca un purice, de teama cât or mai veni iar facturile. La nimic nu mă mai gândesc decât la facturi.

Nu am nicio reducere sau cel puțin nu știu eu de așa ceva. Au venit așa, peste așteptări, iar eu am un apartament cu două camere, ce fac alții care au spațiu mai mare? Este strigător la cer!', a declarat Jean Paler pentru fanatik.ro.

jean-paler-facturi-uriase-gaz-si-lumina-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actorul locuiește la Sinaia de ani de zile, într-un apartament. Nu are locuință mare, dar cu toate astea e destul de scumpă să o încălzească. „Asta vorbeam și cu Gabriel Dorobanțu, despre facturi. Dar la el este, totuși, mai bine decât la mine acasă. La o casă mai poți scăpa de gaze, improvizezi o sobă și te scoți. Faci centrală pe lemne, cu talaș și rumeguș, și ai căldură în toată casa. Eu am centrală termică și consumă destul de mult pentru apă caldă la bucătărie și la baie, dar face și căldură în toată casa.

Cu toate astea, să nu vă imaginați că am în casă nu știu câte grade și mor de cald. O țin pe 17 sau 18 grade, cu mult sub cât o țineam în alte ierni, iar la Sinaia este frig.', susține Jean Paler.

Întrebat cât a plătit recent la gaz și lumină, actorul a declarat: „În ianuarie mi-a venit o factură la gaze de 1.100 lei, iar la lumină de 870 de lei. Practic, pe amândouă am scos din buzunar 2.000 de lei. Noroc că mai merg de colo, colo și fac treabă și am cu ce să le plătesc. În cinci ani cred că o să ajungem să ne strângem cureaua de la pantaloni cu cureaua de la ceas! Să vedeți cât o să crească în continuare prețurile, și la utilități, și la alimente. Iar guvernanții o să pună totul pe seama războiului din Ucraina. Acum au motive în plus, să scumpească iar totul'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete