Jean Paler are grave probleme de sănătate – Inima actorului funcționează la doar 30% din capacitate

jean paler, grave probleme de sanatate

jean paler, grave probleme de sanatate

În urmă cu câteva zile, Jean Paler a ajuns de de urgență în spital după ce a leșinat pe stradă. Jean Paler are grave probleme de sănătate. Inima actorului funcționează la doar 30% din capacitate.

După ce în 2012 actorul a suferit un infarct, fiind la un pas de a-și pierde viața, acum Jean Paler a ajuns din nou pe mâna medicilor.

De trei zile, artistul se află internat la Spitalul Fundeni, fiind diagnosticat cu fibrilaţie continuă.

În vârstă de 56 de ani, actorul are trei stenturi la inimă, iar viața lui depinde de un defibrilator.

Jean Paler are grave probleme de sănătate – Inima actorului funcționează la doar 30% din capacitate

Inima lui funcționează la doar 30% din capacitate, iar dacă nu i se montează un defibrilator, actorul riscă să-și piardă viața.

“Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

După 30 de ani dedicați publicului, Jean Paler își duca traiul de pe o zi pe alta. Pensia actorului este de 840 de lei, după 30 de ani de carieră.

 

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete