Jean de la Craiova a făcut avansuri altor artiste în timp ce era însurat. Ce spune despre infidelitate: „Femeia mea știe ce are la ușă”

Jean de la Craiova a recunoscut că a făcut avansuri unor artiste de la noi în timpul căsniciei. Artistul pusese ochii pe Ruby și Oana Radu, însă acestea l-au refuzat.

Invitat în emisiunea „La Măruță', Jean de la Craiova a acceptat provocarea de a participa la rubrica sosurile iuți și să răspundă celor mai incomode întrebări. Artistul a spus că ar lua-o de soție pe Monica Bîrlădeanu dacă nu ar fi fost căsătorit.

Mai mult, Jean de la Craiova a dezvăluit ce femei din showbiz-ul românesc i-au refuzat avansurile. „Ruby și Oana Radu au fost nominalizate la femeile care (au primit avansuri n.r). Nu prea pot să… că eu sunt familist. Le-am dat de înțeles, dar nu sunt eu omul care face avansuri', a spus vedeta la PRO TV.

Cânterețul, în vârstă de 51 de ani, și-a dat seama că a făcut o greșeală când a recunoscut că a făcut ochi dulci altor femei în timpul căsnicie și a încercat să schimbe povestea. Jean de la Craiova este căsătorit de peste 30 de ani cu Paula Dumitrache.

Jean-de-la-Craiova-La-MarutaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie

S-a speculat de multe ori că Jean de la Craiova și-a înșelat soția, însă artistul nu a recunoscut niciodată. Într-un interviu, cântărețul mărturisește că se mai uită după alte femei, însă rămâne doar cu uitatul. De asemenea, el susține că soția lui, Paula Dumitrache, știe cu cine s-a căsătorit și că nu are de ce să își facă probleme.

„Cine nu e gagicar în ziua de azi? Adică cine nu e, doarme pe el, ce să zic. Ele provoacă, că daca vezi o fată frumoasă pe stradă, îmbrăcată mai așa, să se vadă un picior frumos. (…) Toate femeile sunt frumoase, normal că ne uitam. Ce să atingem? Nu atingem, rămânem cu uitatul. Ne uitam că de aia avem ochi. (…) În 27 de ani, femeia mea știe ce are la ușă și că sunt un bărbat cuminte. Este vorba despre compatibiliatate între două persoane', a declarat Jean de la Craiova recent la Antena Stars.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete