Jamsu, metoda care te ajută să obții un machiaj perfect

metoda jamsu

Jamsu este o tehnică folosită foarte des de femeile din Coreea, acesta fiind trucul care le ajută să aibă tot timpul un machiaj perfect și un ten mat și delicat. 

Femeile din Coreea sunt recunoscute peste tot pentru trucurile lor de frumusețe. Micile secrete la care apelează le ajută să aibă un ten impecabil și un aspect întinerit, reușind mai tot timpul să își ascundă vârsta din buletin. Atunci când vine vorba despre machiaj, femeile din Coreea pot spune că au descoperit trucul care face ca acesta să reziste mult mai mult, chiar și în zilele în care umiditatea este foarte ridicată.

Jamsu, care în traducere înseamnă scufundare, este tehnica minune prin care aspectul lucios și uleios al tenului devine doar o amintire neplăcută. Pentru a obține un ten mat și un machiaj care să reziste de dimineața până seara, tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli.

Cum funcționează metoda jamsu?

Pentru a obține tenul mat la care visezi, trebuie ca întâi de toate să aplici pe suprafața tenului baza pe care o folosești pentru machiaj. După ce ai făcut acest lucru, aplică o pudră pentru bebeluși pe suprafața feței, folosind o pensulă pentru machiaj. Fă acest lucru până când fața ta va fi albă în totalitate. Scunfudă-ți apoi fața într-un bol cu apă rece și rămâi în această poziție timp de 30 de secunde. Imediat după ce timpul s-a scurs, tamponează-ți fața cu ajutorul unui prosop moale. Urmând acești pași, pielea ta va căpăta un aspect mat și foarte fim, iar din acest moment te poți apuca de finalizarea machiajului. Metoda jamsu va ajuta la fixarea acestuia și îți va permite să te bucuri de el pe toată durata zilei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Manichiura pentru interviu. Ce culori să alegi dacă vrei să faci o părere bună în fața angajatorilor

Cum să-ți faci singură un machiaj pentru nuntă? Vei arăta fabulos și vei economisi bani frumoși

Elixirul pentru întinerire care îți face pielea catifelată și părul mai rezistent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete