Jade din „Clona”, la 45 de ani. Cum arată Giovanna Antonelli după douăzeci de ani de la rolul care a consacrat-o?

Jade din „Clona”, la 45 de ani. Cum arată Giovanna Antonelli după douăzeci de ani de la rolul care a consacrat-o?

Clona este o telenovelă braziliană care a rulat în anii 2000 și o întreagă lume s-a îndrăgostit de ea. Și acum, aproape 20 de ani mai târziu, când ne gândim la această celebră melodramă, începem, involuntar, să ne amintim de frumoasa Jade, iubitul ei Lucas și de minunatele străzi marocane.

La începutul anilor 2000, românii puteau viziona pe postul Acasă TV numeroase telenovele, însă „Clona' este una dintre ele despre care majoritatea vorbesc și astăzi. Giovanna Antonelli este cea care le-a cucerit inimile oamenilor prin intermediul rolului pe care l-a interpretat. Astăzi este una dintre cele mai apreciate actrițe din Brazilia.

Și-a început cariera artistică debutând la 11 ani pe scena teatrului de amatori și când avea 14 ani a prezentat programul pentru copii Angélica of the Rede Manchete, iar ulterior a primit primul rol important în Malhação. S-a născut la 18 martie 1976, la Rio de Janeiro, Brazilia.

Giovanna Antonelli a fost căsătorită cu Ricardo Medina (1997 – 2001) și Robert Locascio (2007) și are trei copii. Pietro, fiul ei, are 17 ani, iar tatăl lui este actorul Murilo Benício, iar fetele gemene, Antonia și Sophia, sunt născute în 2010, tatăl lor fiind actualul partener al Giovannei, regizorul Leonardo Nogueira .

În ciuda acestui fapt, frumoasa actriță pare să fi găsit elixirul tinereții, nici timpul și nici relațiile eșuate nu au avut putere asupra frumuseții ei. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, având peste 13 milioane de fani și postează des imagini cu ea.

Leonardo Nogueira, soțul Giovannei Antonelli, este super discret pe social media și rareori postează fotografii din viața sa personală, dar în martie a făcut o excepție. Regizorul TV a postat un clip romantic cu actrița pe Instagram și a felicitat-o pentru a 45-a aniversare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete