Jada Pinkett Smith, noi declarații despre căsnicia cu Will Smith: „Nu-l voi părăsi niciodată”

Jada Pinkett Smith a declarat că infama palmă a lui Will Smith din 2022 de la Oscaruri le-a salvat căsnicia.

“După toți acei ani în care am încercat să îmi dau seama dacă voi pleca de lângă Will, a fost nevoie de acea palmă pentru ca eu să văd că nu îl voi părăsi niciodată”, a declarat ea pentru Daily Mail într-un interviu publicat sâmbătă, 9 decembrie 2023, scrie Page Six.

“Cine știe unde ar fi fost relația noastră dacă nu s-ar fi întâmplat asta?”.

Prezentatoarea emisiunii “Red Table Talk Show” este căsătorită cu starul din “I Am Legend” din 1997, dar a dezvăluit în mod șocant în octombrie că cei doi s-au despărțit discret timp de șapte ani.

Cu toate acestea, Pinkett Smith și-a amintit cum totul s-a schimbat în acea seară din Los Angeles, după ce soțul ei a urcat pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Rock pentru gluma pe care comediantul a făcut-o despre alopecia soției sale.

“Acum îi spun “palma sfântă”, pentru că au urmat atât de multe lucruri pozitive”, a declarat mama a doi copii, adăugând că s-a “bucurat” că a fost prezentă la eveniment, deși “era cât pe ce” să-l rateze.

Cu toate acestea, o serie de dezvăluiri despre Jada Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, și soțul ei, 55 de ani, au făcut furori pe internet în urmă cu aproape două luni, când vedeta din “Nutty Professor” și-a publicat memoriile, “Worthy”.

În ciuda faptului că Jada Pinkett-Smith a detaliat problemele din căsnicia lor, și a lovit în aventura ei cu cântărețul August Alsina, Will Smith a rămas alături de ea după lansarea cărții.

“Am avut o relație foarte, foarte lungă și tumultoasă. Noi o numim ‘brutiful’. A fost brutală și frumoasă în același timp”, a declarat actorul din “Aladdin” în octombrie, când a apărut pe scenă alături de soția sa, mai scrie sursa citată anterior.

De asemenea, el i-a mulțumit soției pentru sprijinul ei, adăugând că visele sale au fost „construite în mare parte pe fundația sacrificiilor Jadei”.

În plus, Smith a declarat pentru New York Times într-un e-mail că memoriile sale “l-au trezit”.

“Când ai fost cu cineva mai mult de jumătate din viață, se instalează un fel de orbire emoțională”, a scris el în octombrie.

“Și îți poți pierde prea ușor sensibilitatea față de nuanțele lor ascunse și frumusețile subtile.”

Jada Pinkett Smith, care îi are împreună cu soțul ei pe copiii Jaden, 25 de ani, și Willow, 23 de ani, a împărtășit un sentiment similar.

“Nu încetezi niciodată să înveți despre partenerul tău”, a declarat ea pentru InStyle pe 17 octombrie. “I-a oferit lui Will o perspectivă atât de intimă asupra tuturor lucrurilor într-un mod pe care nu știu dacă l-ar fi avut fără o carte.

“Cred că a fost un beneficiu imens. Este cu adevărat frumos”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete