Iuliana Marciuc, dezvăluiri despre începuturile relației cu Adrian Enache: „Ce bine că nu mai sunt”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt unul dintre cele mai solide și longevive cupluri de la noi din țară. Începuturile relației lor nu au fost deloc ușoare, însă împreună au reușit să nu asculte gura lumii și să-și trăiască povestea de dragoste.

Recent, Iuliana Marciuc a oferit un interviu celor de la ego.ro și a dezvăluit care au fost cele mai dificile momente din viața lor. Prezentatoarea TV a mărturisit că cel mai greu le era când unul dintre ei era plecat cu diverse proiecte. Cel mai des, pleca Adrian Enache, acesta având evenimente peste tot în țară, dar și peste hotare.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori.

Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi', a declarat Iuliana Marciuc pentru sursa citată.

În urmă cu doi ani, prezentatoarea TV a mărturisit că oficializarea legală a relației lor nu a reprezentat o prioritate pentru ei.

„Nu cred că un act poate ţine o relaţie. Sunt alte reguli care trebuie respectate pentru ca relaţia dintre doi oameni să funcţioneze şi, de ce nu, şi un pic de noroc.

Sunt o mulţime de cupluri care funcţionează ca noi, ca o familie, şi lumea nu bănuieşte că nu există un act între ei. Singurul act de acest gen pe care am simţit nevoia să îl facem a fost logodna noastră, cu slujbă religioasă, verighete, lumânări şi buchet de logodnă', a mărturisit Iuliana Marciuc, pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete