Iulian Vrabete, colegul lui Dan Bittman de la „Holograf”, a fost infectat cu COVID-19. Prin ce a trecut în spital

Iulian Mugurel Vrabete din trupa Holograf a anunțat pe Facebook că a fost infectat cu coronavirus. Chitaristul a petrecut 9 zile în spital, însă acum e complet vindecat. 

trupa holografSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artistul, colegul de trupă al lui Dan Bittman, a trecut cu bine de perioada delicată. A povestit că în spital  a fost tratat bine, a și lădat sistemul medical din românesc.

„Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficientă și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui. După un timp relativ îndelungat, dar logic în desfășurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament.

Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbră vreunei condiționări, și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea.', a scris el în mediul online.

Trupa Holograf nu mai are cântări așa de des

Recent, Dan Bittman a susținut că el și formația lui, una dintre cele mai iubite trupe din România, a fost grav afectată de pandemie.  „Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României', a declarat artistul pentru impact.ro.

Mai mult, după pandemie, piesele trupei Holograf nu se mai difuzează nici la radiouri, acolo de unde erau nelipsite, scrie Libertatea. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete