Iulia Vântur, vestea așteptată de toată lumea. S-a întâmplat după 10 ani de relație cu Salman Khan

Iulia Vântur a dat vestea mult așteptată de fanii lui Salman Khan. Vedeta este într-o relație cu actorul indian de 10 ani, iar povestea lor de dragoste a fost mereu una discretă.

Iulia Vântur a anunțat că filmările pentru documentarul despre viața lui Salman Khan s-au încheiat. Vedeta a muncit din greu la acest proiect și așteaptă cu mare nerăbdare să fie gata montajul.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă', a declarat Iulia Vântur pentru CANCAN.RO.

Iubita lui Salman Khan a mărturisit că se pregătește de un nou turneu în Statele Unite ale Americii. Iulia Vântur nu pierde timpul și se ocupă de noi melodii.

„În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America.'

Acum, vedeta se află în Londra, unde filmează o piesă pentru un film de la Bollywood. „Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt.'

Ce spune Iulia Vântur despre familia lui Salman Khan

Fosta prezentatoare a povestit că iubitul ei a avut o situație financiară foarte grea atunci când era mic și părinții lui abia își permiteau să-i plătească școala. Iulia Vântur are un respect deosebit pentru tatăl lui Salman Khan, care este o legendă în India.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți.

El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș’, a susținut Iulia Vântur.

iulia-vantur-si-salman-khanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista AICI
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete