Alina Radi, fostă concurentă la Survivor 2023, amintiri emoționante despre Paște: „Întoarcerea de la biserică spre casă, plin de povești și pilde religioase” – EXCLUSIV

Alina Radi, fostă concurentă la Survivor 2023, are amintiri emoționante despre Paște. Într-un interviu pentru revista Avantaje, cântăreața a dezvăluit cât de importantă e această sărbătoare pentru ea, dar și ce tradiții respectă de ani de zile.

-Cum îți petreci Paștele de anul acesta?

-De când am devenit mamă, fac tot posibilul ca sărbătorile Pascale și Crăciunul să le petrec lângă băiatul meu. Anul acesta nu va fi o excepție. Cât am fost plecată la Survivor, i-am simțit atât de mult lipsa, încât după întoarcerea mea în țară, îi dedic tot timpul lui.

-Ce tradiții respecți cu sfințenie în perioada sărbătorii Paștelui?

Sărbătoarea Paștelui este una plină de tradiții și obiceiuri, care diferă de la o zonă la alta a țării. Eu le respect pe alea care probabil sunt tradițiile simbol ale acestei sărbători și anume , vopsitul ouălelor, ciocnitul ouălelor, preparatele din miel și păstrarea lumânării din noaptea Învierii.

-Cum arată masa de Paște în casa ta?

Am norocul să am o familie numeroasă, în formatul ei extins, așa că masa arată foarte bogat. Bunica este o bucătăreasă desăvârșită și ne adună pe toți în jurul mesei cu bucatele ei tradiționale delicioase.

alina-radi-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

-Care este cea mai frumoasă amintire a ta legată de Paște?

Este cea legată de slujba Învierii, căci la ea mergeam cu bunicul, care astăzi nu mai este printre noi. Întoarcerea de la biserică spre casă, era cel mai frumos drum, plin de povești și pilde religioase. Mi-ar fi plăcut și astăzi când îmi țin băiatul de mână, să facem același drum, dar din păcate nu se mai poate.

-Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă ce a avut loc de Paște.

Copilăria era plină de întâmplări amuzante, căci ne adunam cu toții și unde sunt mulți și întâmplările sunt multiple. Una care astăzi mi se pare amuzantă, deși atunci nu părea așa, la întoarcerea de la Biserică când aduceam lumina sfantă, nu am fost destul de atentă și am devenit fata cu părul de foc la propriu. Am fost nevoită să-mi tund părul, eu având până atunci un păr foarte lung.

-Cunoscuta întrebare „Ce facem de 1 mai?' este pe buzele tuturor. Tu cum vei petrece această zi?

Încă nu am decis destinația, dar cu siguranță, voi fi împreună cu sora mea, care are și ea două fetițe și vom alege o locație unde să se simtă copii bine, cel mai probabil un centru de agrement.

-Probabil este prea devreme pentru a adresa această întrebare, însă ai vacanțe planificate pentru vara aceasta?

În fiecare an, mergem la mare, așa vom face și anul acesta, dar nu vom rata vacanțele în afara țării și plecările la munte, care sunt foarte îndrăgite de băiatul meu.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete