Iulia Vântur e însărcinată sau nu? Declarații oficiale în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Spun cu gura mea”

Iulia Vântur face primele declarații după ce acum câteva săptămâni, în urma unei apariții de gală de-ale ei, presa din India și jurnaliștii din România au scris că e însărcinată cu primul copil. „Am un anunț de făcut', a surprins ea în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

La începutul lunii septembrie, la un eveniment, Iulia Vântur a apărut la un eveniment îmbrăcată într-o rochie neagră, cu o burtică „suspectă', au spus unii. Fanii s-au și grăbit și pe Instagram au felicitat-o pentru sarcină.

Intrată prin transmisiune video „La Măruță', Iulia Vântur de declarat: „Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, dar nu cred că sunt însărcinată. Să dăm de vina pe rochie, cred”, notează protv.ro.

Imediat, Cătălin Măruță a spus: „Stai că acum ai lăsat-o și tu în aer așa, adică n-am fost la niciun control, din câte știu eu. Iulia, acum și tu, nu cred.. (…) Prima dată aici vreau sa ne dai vestea! Îți trimit niște teste Barza'.

„Doamne ferește, eu îmi doresc, dacă se întâmplă, să dea Domnul. Cred că sunt pregătită, da. Dacă se întâmplă, eu tot timpul am considerat că un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă se va întâmplă, când se va întâmplă, cu siguranță, va fi prioritatea numărul 1. Cred că și el (n.r.- Salman Khan) e pregătit', a mai spus Iulia.

Children’s chess tournament in MoscowSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Reacțiile fanilor după ce s-a speculat că Iulia Vântur e însărcinată

Comentariile și felicitările au început să curgă pe rețelele de socializare după apariția vedetei la eveniment. Acum, ea i-a dezamăgit, căci nu e însărcinată.

„2024 este anul când se vor căsători. Copilul va fi cu siguranță foarte frumos și chipeș’, este unul dintre comentariile fanilor.

„Uimitor de frumoasă! Stil, eleganță, rafinament, grație, totul la superlativ! Bravo Iulia, suntem mândri de tine!’, „Ești superbă și fermecătoare în orice loc și timp! Bravo, Iulia, felicitări!’, „Foarte frumoasă, Iulia! Felicitări!’„Se pare ca o sa avem un nepotel!’„Sarcină ușoară!’. au fost o parte dintre comentariile primite de vedetă.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede’ – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete