Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan: „Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”

Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan: „Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”

De șapte ani, Iulia Vântur se află în India lângă iubitul ei, Salman Khan. În această perioadă grea pentru toată lumea, vedeta a fost nevoită să petreacă mult timp separată de actorul indian.

Pentru cei doi, cariera este la fel de importantă, astfel încât aceștia sunt conștienți de faptul că există momente când nu se pot vedea din cauza filmărilor sau proiectelor din care fac parte.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Iulia și Salman Khan nu au avut activitate profesională, însă acum cei doi au revenit la muncă. Cu toate acestea, reluarea proiectelor are și un dezavantaj, și anume faptul că ei vor petrece mult timp departe unul de celălalt.

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi. Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță.

Frumoasa blondă a fost întrebată de prezentatorul emisiunii ce face Salman, iar Iulia i-a zis că muncește și este bine, deși sunt separați.

„Au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum'.

Când se va căsători Iulia Vântur?

Având în vedere relația solidă pe care Iulia Vântur o are cu actorul indian, multă lume se întreabă când va îmbrăca rochia de mireasă. Vedeta a mărturisit că pentru ea această etapă nu reprezintă o prioritate, mai ales din cauza experiențelor pe care prietenii ei le-au avut după căsătorie.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc', a declarat vedeta acum ceva timp, pentru Antena Stars.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu', a explicat Iulia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete