Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge. La ce terapie apelează vedeta

Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge pentru a avea o podoabă capilară așa cum își dorește. Procedura se numește terapia vampir și este preferata multor vedete.

În pauzele de filmări, Iulia Albu își face timp să meargă la cabinetul medicului estetician, acolo unde apelează la o procedură de înfrumusețare cunoscută în rândul vedetelor. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost surprinsă în timp ce mergea la terapia vampir.

„În scurtul timp pe care-l am între filmari încerc să ajung cât mai des și la tratamente corporale și faciale. Și este deja de notorietate faptul că am doi doctori pe care îi aleg întotdeauna: Dr. Daniela Diveică și Dr. Florin Juravle. Nu aleg des serviciile saloanelor de înfrumusețare, cred foarte mult în a merge pe expertiza unui doctor, iar o clinică de chirurgie estetică va oferi întotdeauna serviciile la cele mai înalte standarde', a declarat Iulia Albu, potrivit Libertatea.

Iulia-Albu-rochie-stralucitoare-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge

Vedeta apelează la medicul estetician, unde își face injecții în cap cu propriul sânge. Procedura presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia. Injectarea plasmei se face cu un ac subțire, atraumatic, astfel nefiind necesară anestezia locală. Un alt aspect important îl reprezintă faptul că în urmă injectării nu există timpi de recuperare.

PRP pentru scalp este împotriva căderii părului și regenerarea acestuia. Terapia Vampir sau PRP (Platelet-Rich Plasma) funcționează cu succes atât pentru zona facială, cât și cea a scalpului. Aceasta este 100% naturală, astfel riscul de alergie este redus la minimum, fiind vorba de sângele pacientului ca substanță de tratament. Efectele adverse sunt inexistente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete