Iulia Albu atac la Carmen Brumă: „Eu mor cu omagiile astea pe care crezi că le poți aduce!”

Iulia Albu atac la Carmen Brumă. Iubita lui Mircea Badea nu a fost singura vedetă „scoasă' la tablă de criticul de modă, dar a fost pe locul 1.

Invitată în emisiunea „La Măruță' să facă topul celor mai prost îmbrăcate vedete în 2019, domnița De Alba și-a amintit de rochia cu vedere la… posterior pe care Brumă a ales să o poarte la petrecerea revistei Unica.

„Carmen Brumă și-a imaginat că-i poate aduce un omagiu actriței Mireille Darc. Eu mor cu omagiile astea pe care le poți aduce. Carmen Brumă a copiat o ținută unu la unu!', a povestit Iulia Albu în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Ne amintim că aceasta nu este prima dată când Iulia Albu o poziționează pe Carmen Brumă în topul celor mai prost îmbrăcate vedete din România.

„În general, e o idee interesantă să purtăm o piesă preţioasă, cum ar fi o fustă din paiete sau cu pietre, cu o piesă basic, însă este greşită accesorizarea cu acea brăţară şi nici acel dres. Nu are ce căuta în această ţinută. Acea brăţară ar fi putut fi purtată cu o rochie tube. În acest caz e total greşită.

Carmen Brumă o ţinută foarte slabă, nu e suficient să ai un corp perfect subţire. Va primi nota -34', povestea nonconformita vedetă nu mai departe de anul trecut la Kanal D.

Revenind la cel mai prost îmbrăcată vedetă de la noi, minusul major anul acesta a fost rochia neagră cu decolteu extrem de adânc în partea din spate, o reinterpretare a rochie creată de Guy Laroche, în 1972, pentru filmul „Marele blond cu un pantof negru'.

Acest tip de rochie cu spatele gol a făcut ravagii și furori și la vremea respectivă și a intrat în istorie prin senzualitatea ei greu de trecut cu privirea.

Trucul stă chiar în alternanța stilurilor, rochia fiind lungă și sobră în față, aparent banală, iar în spate extrem de decoltată, lăsând la iveală chiar și curbura fină a feselor.

Ținuta propune privitorilor o sexualitate evidentă, „with a twist' însă, având în vedere partea elegantă și „cuminte' din față.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro