Iubitul tău e gamer? 4 moduri de a-i face ziua mai frumoasă

Un iubit pasionat de jocuri poate fi o provocare în managementul răbdării, mai ales dacă acest superb exemplar uman are dificultăți în a mai acorda atenție oricărei ființe din afara lumii virtuale. Te-ai întrebat dacă există posibilități de a-l retrage din provocările generate de computer? Sau cum ar fi să devii parte din experiența lui și să-i faci ziua mai frumoasă? Dacă te preocupă subiectul, îți recomandăm să urmărești rândurile de mai jos, pentru a descoperi câteva idei care-ți vor fi de folos în acest demers.

Dăruiește-i un cadou legat de pasiunea lui.

În mod evident, cea mai mare bucurie pentru un gamer e reprezentată de jocurile sau accesoriile care îi fac experiența virtuală și mai frumoasă. Un cadou pentru un gamer nu trebuie să fie neapărat scump – de exemplu, un scaun de gaming ieftin, realizat de profesioniști, poate fi alegerea perfectă. Este esențial să urmărești aspectele care garantează calitatea produsului:

  • design pe principii de ergonomie – cu suficient de multe reglaje pentru a-l personaliza conform configurației anatomice a utilizatorului;
  • materiale de calitate;
  • rezistență suficientă pentru a suporta greutatea gamer-ului vizat.

Un scaun de gaming bine construit odihnește și relaxează organismul care, în timpul sesiunilor de joc, poate sta ore întregi într-o poziție fixă, uneori chiar incomodă.

Dacă iubitul tău are deja un astfel de scaun, ai putea lua în considerare un birou de gaming, creat special pentru nevoile unui jucător:

  • structură solidă din oțel;
  • design atrăgător;
  • posibilitatea de reglare pe înălțime pentru a oferi confort în utilizare.

Sunt multe accesoriile ce pot fi oferite drept cadouri și care, cu siguranță, bucură gamerii de orice vârstă: kit-uri de tastatură și mouse pentru gaming, căști de gaming, joystick-uri, gamepad – pentru a putea juca la dublu.

Antrenează-te și împărtășește-i pasiunea.

Unul dintre cele mai frumoase moduri de a-i face iubitului gamer ziua mai frumoasă este de a experimenta alături de el pasiunea pentru jocuri. Unele dintre acestea, în special cele optimizate pentru console, pot deveni sursă de maximă distracție în doi, sub condiția minimei învățări a comenzilor: fotbal, baschet, hochei, lupte (așa numitele „beatem up'), curse de mașini sau arcade. Există chiar sisteme de joc – precum Nintendo Wii, Kinect 2 al celor de la Microsoft sau Playstation Camera – orientate special către oferirea unei experiențe extraordinare de joc în doi.

Înțelege-l și oferă-i timp și spațiu pentru a se juca.

Uneori, cel mai eficient mod în care îl poți face fericit pe iubitul gamer este să-i dai pace și timp să se bucure de noul joc sau să termine misiunea la care se străduiește de zile întregi. Știm, poate fi greu să accepți că vrea să stea fără tine, dar ai ocazia să schimbi perspectiva: timpul lui de joc devine un moment perfect de respiro petru tine, pe care îl poți folosi într-o ieșire cu fetele, pentru o vizită la cosmetică sau pentru o sesiune de cumpărături. În acest mod, fiecare dintre părți este fericită și evitați un conflict inutil pe clasica temă a lipsei de atenție – în definitiv, fiecare dintre noi are dreptul la propriul spațiu, nu-i așa?

Fii fanul lui numărul 1!

Sunt situații în care nici măcar nu este nevoie să depui vreun efort pentru a-l face fericit pe iubitul gamer: este suficient să-l urmărești și să trăiești alături de el evoluțiile în joc, comentând – doar pozitiv, evident! – orice acțiune a sa în lumea virtuală. Experiența de joc în multiplayer este fascinantă datorită graficii, a sunetului, a evenimentelor palpitante care se succed cu rapiditate. Dacă la această senzație se adaugă prezența plină de admirație a iubitei, gaming-ul devine o experiență și mai intensă.

Relațiile de cuplu pot fi dintre cele mai diverse. Pentru a fi fericiți, partenerii au nevoie să-și înțeleagă nevoile și să se sprijine reciproc. Așadar, în loc să-i schimbi cu forța obiceiurile legate de jocul pe computer, poți încerca să integrezi această pasiune a sa în preocupările distractive care vă susțin relația.

Sursa foto:  unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial