Iubita lui Dinu Maxer și Deea au dat nas-n nas într-un salon de înfrumusețare. Ada i-a cunoscut copiii artistului

La mai puțin de o lună de la divorțul de Deea, Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Ada. Noua iubită a artistului a dat nas în nas cu fosta soție a acestuia la un salon de înfrumusețare din București.

Pare că relația lui Dinu Maxer cu Ada avansează mai repede decât ne-am fi imaginat. Nu s-au mutat încă împreună, însă bruneta deja vine destul de des în casa artistului. Ada i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Dinu, ba chiar a dat nas în nas cu Deea. Întâlnirea de gradul zero a avut loc într-un salon de înfrumusețare din București, însă dansatoarea nu a recunoscut-o pe iubita fostului ei soț.

„Dinu acum este bine, este liniștit! Este bine cu Ada, se focusează doar pe relația lor. Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el. Băiatul lui Dinu nu zice nimic de noua parteneră a tatălui său, se înțeleg bine, ea se comportă foarte frumos cu el. Deea și Ada s-au întâlnit recent la un salon de înfrumusețare, este adevărat, dar Deea nu a recunoscut-o, nu știa cine este. În rest, nu s-au intersectat mai deloc, chiar dacă acum sunt vecine, pentru că Deea a fost plecată în ultimul timp foarte mult de acasă și nu au avut cum și când.

Ada o știe și pe fiica lui Dinu, mai vine pe la el. Și cu ea se înțelege bine. Nu sunt probleme deloc în relaționarea lor. Ada și Dinu au planuri serioase împreună, dacă se vor înțelege, au stabilit să meargă și într-o vacanță împreună cât de curând, în Boracay, am înțeles', au spus surse apropiate din anturajul celor doi, potrivit Click!.

Ada, iubita lui Dinu MaxerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Iubita lui Dinu Maxer a mai fost căsătorită

Tânăra cu care Dinu Maxer se iubește e Ada, are aproape 30 de ani și deține un salon de înfrumusețare în București. „Ada este din Târgu – Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare, la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de Minister, cum că a lucrat la vreun Minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa.

Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29 – 30 de ani, atât! Pe fostul soț îl chemă Mihai și a stat șase ani cu el. Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală', au spus surse apropiate din anturajul Adei.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete