Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre despărțirea de Doina Teodorescu: „Am fugit în momentul în care ne-am întors acasă”

După ce au ajuns în România de la America Express, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au decis să stea o perioadă separați. Bucătarul a plecat singur o săptămână în Deltă.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Au participat împreună la America Express, iar după eliminare au decis să petreacă timp despărțiți. Nu a fost vorba despre o ruptură a relației, ci doar au dorit să petreacă timp unul fără celălalt. Actrița a plecat în Bulgaria două săptămâni, în timp ce juratul de la Chefi la cuțite a plecat în Deltă.

„Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește doar am pus bețele pe poziție și am stat.

A venit unu cu barca și m-a întrebat: Ce faci? Stau. Păi, n-ai aruncate alea. Și ce? Păi, nu pecuiești? Ba da. Păi? Păi, nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau!', a mărturisit juratul de la Chefi la cuțite, potrivit Click. În acest timp, Doina ales să plece la munte și în Bulgaria, timp de aproximativ două săptămâni.

Între cei doi nu a fost vorba niciodată vorba despre o despărțire, ci doar au simțit nevoia să petreacă timp separat.

„Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare', a adăugat Scărlătescu.

Doina-Teodoru-si-Catalin-Scarlatescu_editia-34SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să o cucerească pe Doina Teodoru

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot', a declarat Doina Teodoru.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete