Iubita lui Dinu Maxer, primele declarații despre nunta cu artistul. Magdalena Chihaia e fericită: „Lucrăm și foarte bine împreună”

Dinu Maxer se iubește acum cu Magdalena Chihaia. Ea e femeia în brațele căruia artistul și-a găsit fericirea, după divorțul de Deea, mama copiilor lui. Are în plan însă o nouă căsnicie, va păși din nou în fața altarului?

Magdalena Chihaia, care a mai fost căsătorită, se vede din nou mireasă, însă spune că e prea curând pentru o nuntă cu Dinu Maxer, deși se înțeleg foarte bine. „Nu am de gând să mă mărit prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus. Evident că mi-aș dori, la un moment dat, să se ducă relația noastră în această direcție, însă e prea devreme.

Nu, nu am vorbit despre asta. Oricum fiind căsătorită o dată pot spune că nu un act te tine într-o relație sau ține o relație. Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante. Lucrăm și foarte bine împreună. Dinu urmează să deschidă Școala de Muzică Axxa și acolo o să predau și teatru și dans pentru copii', a declarat, pentru Click!, Magdalena Chihaia.

Dinu Maxer și MarilenaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Recent, și Dinu Maxer a vorbit despre planurile de viitor cu noua iubită, despre un copil împreună. Întrebat dacă își dorește să devină tată din nou, artistul a răspuns sincer că nu se grăbește să facă acest pas, mai ales că relația cu Magdalena se află abia la început. „E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta în momentul ăsta nu mi se pare normală', a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Dinu Maxer, declarații stânjenitoare din căsnicia cu Deea

Dinu Maxer, care a divorțat de Deea în primăvară, nu s-a ferit și a vorbit despre viața lor intimă la emisiunea Biancăi Drăgușanu. Invitat la show-ul „Detectorul de minciuni, el a dat detalii din intimitatea lor.

„În momentul în care am conștientizat că suntem colegi de apartament și că dormim spate în spate, ne-am întrebat ce facem: divorțăm sau ne mai dăm o șansă?!

În momentul acela evident… realizam că nu e ok relația între noi, dar nu acceptam niciodată să mă despart de Deea și nu de posesivitate, dar copiii, brand-ul Maxer, viața pe care o aveam și care era una frumoasă și construită, muncită împreună. Nu am fost de acord, ea m-a lăsat să o curtez și am reușit și trebuie să recunosc că ne-am aruncat într-o aventură sexuală’, a explicat Dinu Maxer, la Detectorul de minciuni’.

Și a continuat: „În momentul în care am acceptat să ieșim din cotidian, inclusiv cu o escapadă la Amsterdam, care ar trebui să se concretizeze într-un roman l-ar citi toată lumea și alte chestii de genul acesta, îmi e și rușine să mă uit în ochii voștri!

Trebuie să recunosc că dacă nu regret cumva divorțul, nu-l regret din prisma ultimelor luni petrecute în care întrebare ta, «dacă sexul este la fel de bun»… nu mai eram noi. Parcă eram doi tineri, reconectarea noastră intimă a fost la un nivel atât de mare, încât mie îmi e teamă că nu o să-l mai ating niciodată cu nimeni.

La întrebarea ta aș spune: Nu mai era ok până în august, dar după august mi-a depășit orice imaginație. Nu știu ce să zic… e greu’.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete