Irinel Columbeanu suspină după fosta iubită. Oana era cu 40 de ani mai tânără decât el: „Îi trimit mesaje”

Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a rămas cu gândul la fosta iubită, Oana Cojocaru, care era cu 40 de ani mai tânără decât el. Omul de afaceri este singur în prezent.

Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Columbeanu în anul 2011, iar de atunci omul de afaceri a tot încercat să o înlocuiască. El a întâlnit-o la un moment dat pe Oana Cojacaru, însă s-au despărțit în anul 2020. Irinel Columbeanu a rămas cu gândul la fosta iubită și mărturisește că îi trimite mesaje destul de des.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.

Irinel Columbeanu și Oana CojocaruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica lui de 4 ani și crede că nici în acest an Irinuca nu va veni în România.

„În rest, sunt bine, sunt sănătos. Nu mă plâng de nimic. De 1 Mai nu am făcut nimic special. La vară nu știu unde o să merg în vacanță, chiar dacă mai este puțin și vine sezonul călduros. Sigur nu o să merg în America și din ce știu eu nici Irinuca, fiica mea nu o să vină, în vară, în România. Vom vedea ce și cum.'

Irinel Columbeanu a scris despre Oana în cartea lui

Timp de 3 ani de zile, Irinel Columbeanu s-a iubit cu Oana Cojocaru. Cei doi au stat împreună în vila de la Izvorani, care a și ars, iar apoi într-un apartament de la Piata Victoriei din București. În cartea lui, omul de afaceri a povestit despre iubita tinerică.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă’, scria fostul soț al Monicăi Gabor.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion. Fu ultimul petrecut acolo. Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare.

Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar neprimită în cabinet. Ili nu știa ce să mai creadă (…). Lui Ili îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului’, mai scrie Irinel Columbeanu în „Chintesența’.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete