Irinel Columbeanu, sumă fabuloasă pentru a merge la Asia Express

Irinel Columbeanu, sumă fabuloasă pentru a merge la Asia Express

Irinel Columbeanu este una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România. Acesta a avut relații cu femei sexy devenite, ulterior, celebre, dar a fost și unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară.

O dată cu trecerea anilor, fostul afacerist a avut numeroase eșecuri atât în dragoste, cât și în afaceri, motiv pentru care a pierdut tot ce a agonisit de-a lungul anilor. De curând, am rămas cu toții surprinși să-l vedem din nou pe Irinel în atenția publicului românesc ca urmarea a participării sale la Asia Express.

Fostul afacerist a recunoscut că a avut emoții pentru ceea urma să se întâmple pe traseul stabilit de organizatori, însă puțini știu ce preț a avut participarea sa la această provocare. În competiția ce a avut loc anul trecut, Irinel Columbeanu a fost în echipa formată de Radu și Alex Abagiu ca pedeapsă pentru aceștia.

Atitudinea fostului afacerist era una destul de pozitivă, deși era conștient că va avea de trecut niște probe extrem de grele, însă motivația financiară a cântărit foarte mult în hotărârea acestuia. Suma primită pentru a deveni participant în Asia Express este fabuloasă.

Irinel Columbeanu a primit 20.000 de euro și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a oferi momente senzaționale. Cu toate acestea, fostul afacerist de la Izvorani a trecut prin momente extrem de dificile, suferind un atac de panică, potrivit spuselor lui Alex Abagiu.

„S-a trezit noaptea (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit, dar nu a vrut să ne trezească pe noi', a declarat acum ceva timp Alex Abagiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete