Oana Radu divorțează de soțul ei după 3 ani de căsnicie? Mesajul transmis de artistă

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit civil în urmă cu 3 ani, iar de atunci au fost de nedespărțit. Acum au apărut zvonuri că artista ar avea probleme în cuplu și s-ar fi separat de soțul ei.

În urmă cu aproximativ trei ani, celebra artistă Oana Radu și Cătălin Dobrescu îşi oficializau relația și spuneau DA în fața ofițerului Stării Civile. Cu toate acestea, recent au apărut zvonuri și speculații potrivit cărora mariajul lor ar putea ajunge la final.

Conform informațiilor apăreute, Oana Radu ar fi ales să șteargă mai multe fotografii cu soțul ei de pe rețelele de socializare, iar un mesaj postat de aceasta pe Instagram a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor săi. În acest mesaj, artista a transmis că trece printr-o perioadă dificilă, fără a oferi detalii suplimentare.

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult, trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte ! 😓 Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!'

Un alt indiciu care alimentează zvonurile despre o posibilă despărțire este faptul că soțul Oanei Radu, Cătălin Dobrescu, nu mai este trecut ca manager pe profilul artistei. El a fost o prezență constantă în spatele scenei și a fost mereu implicat în susținerea carierei ei.

Oana RaduSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Momentan, Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu au făcut declarații oficiale cu privire la starea relației lor sau la zvonurile de despărțire care circulă în presă și pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, fanii și admiratorii lor urmăresc sunt curioși să afle ce se întâmplă.

„Nu mai ai nicio poză cu soțul tău, ai zis că treci printr-o perioadă mai grea, plus că în descrierea de la profil, la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel, și dacă nu… viața merge înainte, dragă Oana! Ești sănătoasă, frumoasă și fiecare șut în fund este un pas înainte. Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât putem duce!'

Oana Radu a lansat recent o melodie despre despărțire, iar versurile sunt extrem de dure. „Cred că și despărțirile aveau nevoie de o piesă a lor! Nu mereu se termină totul frumos, din păcate!', este mesajul Oanei Radu, pe care l-a lansat odată cu noua sa piesă.

„În viața mea nu vreau să mai aud de tine / Mi-ai făcut rău când mi-ai promis că îmi faci doar bine / În viața mea nu vreau să mai aud de tine / Fă-mă să-mi fie dor / Să îmi fie dor de tine', este refrenul piesei.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete